ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Χειροποίητος τραχανάς, γλυκός, αλευρένιος

Ηπιο απλή εκδοχή τραχανά για τις χειμωνιάτικες σούπες μας ετοιμάζεται πολύ εύκολα. Αναζητήστε το ειδικό κόσκινο για τραχανά, που σε πολλές περιοχές της Ηπείρου είναι γνωστό και ως «νιριάν» (σε πολλά καταστήματα με εξοπλισμό κουζίνας, κυρίως στην οδό Αθηνάς), για να τρίψετε τα μεγάλα κομμάτια της ζύμης (εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε τη χοντρή πλευρά του τρίφτη) και ακολουθήστε τα βήματα της συνταγής που μας έδωσε ο Ηπειρώτης σεφ Παναγιώτης Σιαφάκας
Το λάδι της Herbar, ενός brand με βάση το Βερολίνο, αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για φυσικά και ...
must.com.cy
 |  ΟΜΟΡΦΙΑ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ