Kathimerini.com.cy
Είναι από τα πιάτα μου που αγαπώ πολύ. Εμπνευσμένο από ένα ταξίδι στα ελληνικά νησιά. Η συνταγή συνδυάζει το παραδοσιακό μας χαλούμι και κριθαράκι μαζί με γαρίδες και τρούφα. Αν δεν βρείτε πάστα τρούφας μπορείτε να βάλετε ένα κουταλάκι λάδι τρούφας, κι αυτό θα του δώσει τη γεύση και τη μυρωδιά που χρειάζεται.
Ένα κέικ ελαφρά σιροπιαστό με καφέ και εμπλουτισμένο με κομμάτια σοκολάτας. Το γλάσο του πλούσιο και εύκολο. Αυτό το κέικ είναι εύκολο και τόσο νόστιμο!