ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σαλάτα burrata με ντοματίνια

Συνταγή της Αθηνάς Λοϊζίδου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το μυστικό γι’ αυτή την υπέροχη σαλάτα είναι τα ποιοτικά υλικά. Χρησιμοποιήστε την καλύτερη burrata που μπορείτε να βρείτε. Αν πάλι δυσκολεύστε, μπορείτε να βάλετε φρέσκια μοτσαρέλα σε άλμη. Διαλέξτε ζουμερά ντοματίνια, φρέσκα φύλλα βασιλικού και ποιοτικό ελαιόλαδο.

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 15΄

160 θερμίδες ανά μερίδα

Για 6 μερίδες

Υλικά

2 κομμάτια burrata γύρω στα 125 γρ. το κάθε ένα
25 ντομάτες cherry κομμένες στα 2
15 φύλλα φρέσκου βασιλικού
4 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
2 κουταλιές βαλσαμικό ξύδι
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε πιατέλα σερβιρίσματος τοποθετούμε τα κομμάτια burrata.
    2. Ρίχνουμε γύρω τα ντοματίνια και τα φύλλα βασιλικού και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, το βαλσαμικό ξύδι, το αλάτι και το πιπέρι.
    3. Απολαμβάνουμε τη σαλάτα με φρέσκο ψωμί, αν θέλουμε.

Βρείτε περισσότερες συνταγές στο athenarecipes.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Συνταγές: Τελευταία Ενημέρωση