Kathimerini.com.cy
Ένα twist στο κλασικό smoothie πορτοκαλιού!
Χρόνος προετοιμασίας, 10’
Μερίδες, 2
ΥΛΙΚΑ
250 γρ. φρέσκος χυμός πορτοκάλι
230 γρ. νερό καρύδας (coconut water)
4 χουρμάδες medjool, χωρίς κουκούτσι
60 γρ. (1 μικρό) καρότο, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
300 γρ. κατεψυγμένα ανάμικτα μούρα
1 κουτ. γλυκού βανίλια
1 κουτ. γλυκού κουρκουμά
1 κουτ. γλυκού σκόνη maca
Σπόροι chia και μικρά τρυφερά πράσινα φύλλα, για διακόσμηση
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε ένα μπλέντερ υψηλής ισχύος, αναμειγνύουμε τον χυμό πορτοκαλιού, το νερό καρύδας, τους χουρμάδες, το καρότο, τα μούρα, τη βανίλια, τον κουρκουμά και τη μάκα. Χτυπάμε μέχρι το smoothie να γίνει εντελώς λείο και κρεμώδες, περίπου 1-2 λεπτά.
Μοιράζουμε σε 2 ποτήρια, διακοσμούμε από πάνω όπως θέλουμε και απολαμβάνουμε!
Βρείτε περισσότερες συνταγές στο athenarecipes.com.