ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρόεδρος: Δεν αλλάζουν τα δεδομένα μετά τα αποτελέσματα στο «Ηλέκτρα»

Προχωρεί σε νέο γεωτρητικό στόχο η εταιρεία

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Δεν αλλάζουν τα δεδομένα, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την ανακοίνωση ότι δεν βρέθηκαν εκμεταλλεύσιμες ποσότητες φυσικού αερίου στο Ηλεκτρα -1.

Προσερχόμενος στο 15ο Nicosia Economic Congress στη Λευκωσία, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κλήθηκε να σχολιάσει τα αποτελέσματα της γεώτρησης «Elektra-1» όπου διαπιστώθηκε η ύπαρξη φυσικού αερίου σε μη εκμεταλλεύσιμες ποσότητες και ερωτηθείς αν αλλάζουν τα δεδομένα, είπε "όχι, δεν αλλάζουν τα δεδομένα".

Πρόσθεσε ότι "συνεχίζονται οι προσπάθειες και της εταιρείας, προχωρεί σε νέο γεωτρητικό στόχο, ήμουν όπως γνωρίζεται πρόσφατα στο Τέξας και είχα συναντήσεις τόσο με την Exxon όσον και με τη Chevron και συνεχίζονται οι σχεδιασμοί ως είχαν υλοποιηθεί".

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση