ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Για 20 χρόνια, οι εμπλεκόμενοι κάλυπταν τούς δολοφόνους»

Η ανάρτηση της μητέρας του Θανάση Νικολάου

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Αφού η Ολομέλεια του Ανώτατου Δικαστηρίου απέρριψε την έφεση του ιατροδικαστή, Πανίκου Σταυριανού, για την υπόθεση θανάτου του Θανάση Νικολάου, το επόμενο βήμα στην πολύκροτη υπόθεση είναι το πόρισμα των ποινικών ανακριτών το οποίο αναμενόταν αρχές Μαρτίου. Οι ποινικοί ανακριτές θα αποφασίσουν για τα αίτια του θανάτου του Θανάση Νικολάου, αν δηλαδή πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και ποιοι ευθύνονται τόσο για τον θάνατό του όσο και για τον τρόπο με τον οποίο διερευνήθηκε και εξελίχθηκε η υπόθεση.

Εν αναμονή του πορίσματος η μητέρα του Θανάση Νικολάου, προχώρησε σε ανάρτηση, στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας ανάμεσα σε άλλα, «για 20 χρόνια, οι άμεσα εμπλεκόμενοι κάλυπταν τούς δολοφόνους… Υπήρξαν σοβαρές μαρτυρίες στις προηγούμενες έρευνες και εσκεμμένα δεν αξιοποιήθηκαν».

Αυτούσια η ανάρτηση της κύριας Ανδριάνας Νικολάου

Για 20 χρόνια, οι άμεσα εμπλεκόμενοι κάλυπταν τούς δολοφόνους!

Πώς ήταν δυνατό να αποκαλυφθούν μέσα σε έξι μήνες και μετά από 20χρόνια; Όταν από την αρχή, σκοπίμως, δεν έγιναν οι σωστές έρευνες;

Υπήρξαν σοβαρές μαρτυρίες στις προηγούμενες έρευνες και εσκεμμένα δεν αξιοποιήθηκαν!

Δεν θα σταματήσουμε μέχρι την αποκάλυψη των δολοφόνων και την παραδειγματική τιμωρία τους, όποια ανθρωπάκια και αν είναι!

Τα προηγηθέντα γεγονότα που συνέβησαν στον Στρατό την προηγούμενη μέρα του θανάτου, μιλούν από μόνα τους και έχουν άμεση σχέση με την δολοφονία!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση