Kathimerini.com.cy
Στον πρωτοχρονιάτικο Γαστρονόμο ετοιμαζόμαστε για ρεβεγιόν! Ιδέες και συνταγές για το γιορτινό τραπέζι . Ελληνικές βασιλόπιτες, ρεβεγιόν α λα ιταλικά, γιορτινά ροφήματα και γιορτινά γλυκά.
Ακόμη η Μαριλένα Ιωαννίδου μάς ετοιμάζει δύο συνταγές από τη σύγχρονη παράδοση της Κύπρου.
Επιπλέον, Wiz Guide «50 Best Restaurant» μια ειδική έκδοση της «Καθημερινής» η οποία , παρουσιάζει τα 50 καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου - από ταβέρνες μέχρι fine dining εστιατόρια και χαρτογραφεί την ανερχόμενη γαστρονομία στην μεγαλόνησο.
Κάθε Κυριακή η «Καθημερινή» έχει κάτι για όλους!