ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στον Οινοχόο των Κυκλάδων – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Μαζί Κ και New York Times.

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ταξιδεύουμε στις Κυκλάδες, με γαστρονομικό και οινικό πρόσημο, εξερευνούμε τους αμπελώνες, τις ντόπιες ποικιλίες, γνωρίζουμε τους ανθρώπους του κρασιού, πίνουμε στα wine bar τους με θέα το αρχιπέλαγος.

Συστηνόμαστε με τον άγνωστο, για πολλούς, αμπελώνα της Κέρκυρας που ξαναγεννιέται, μαζί με τον οινοκριτικό του Decanter Nico Manessis.

Επίσης στην καλοκαιρινή έκδοση του Οινοχόου, ο οινοκριτικός των New York Times, Eric Asimov μας δίνει αποκλειστική συνέντευξη.

Φεύγουμε οδικώς για Εύβοια και κάνουμε στάση στα οινοποιεία της. Παίρνουμε γεύση από το τερουάρ της Σάμου, της Τοσκάνης και της Καλιφόρνιας.

Ακόμα, δοκιμάζουμε ροζέ από Μοσχοφίλερο και από Ξινόμαυρο, αλλά και Λημνιώνες, κομψές new age ρετσίνες, αρωματικά ούζα και ιδιαίτερες μπίρες, τεκίλες σε κοκτέιλ αλλά και τόνικ για τα καλοκαιρινά long drinks.

Προτείνουμε κρασιά από τους αμπελώνες του κόσμου σε τιμές έκπληξη για τα πάρτι στις αυλές και τις βεράντες, και αφιερώνουμε δεκάδες σελίδες με επιλογές κρασιού που συνθέτουν ένα αρωματικό και γευστικό καλοκαιρινό παζλ.
Αυτά κι άλλα πολλά σε ένα ολοκαίνουργιο τεύχος, που ανασχεδιάστηκε και έρχεται γεμάτο φρεσκάδα, κελαριστά γέλια και τις χάρες ενός ακόμα θέρους με οινικό παρανομαστή.

Μαζί Κ και New York Times.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση

X