Kathimerini.com.cy
Το νέο τεύχος του Γαστρονόμου που κυκλοφορεί την Κυριακή, 18 Ιουνίου, με την «Καθημερινή», είναι αφιερωμένο στις μακαρονάδες της ζωής μας.
Ομιλείτε ζυμαρικά;
Βρήκαμε τα κυριότερα σχήματα των ζυμαρικών για μακαρονάδες με τους πιο κλασικούς μαγειρικούς συνδυασμούς, αλλά και την λαβίδα που είναι το νέο μας φετίχ.
Δοκιμάζουμε τις αντοχές μας στις πικάντικες γεύσεις και φτιάχνουμε τις κλασικές φλογερές κόκκινες σάλτσες: Puttanesca, Amatriciana, Arrabbiata και Chiummenzana.
Ο Λευτέρης Λαζάρου μας μαγειρεύει τη θρυλική αστακομακαρονάδα του, μια γαριδομακαρονάδα-έκπληξη και άλλες δύο θαλασσινές πάστες… από τα δίχτυα του ψαρά.
Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά 20 πέστο δοκιμάζουμε, για τις πιο εύκολες και νόστιμες μακαρονάδες του καλοκαιριού!
Ακόμη:
H Αθηνά Λοϊζίδου μας φτιάχνει εποχιακές συνταγές που θα μας δώσουν μια ανάσα δροσιάς τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Δροσερό εκμέκ με τσουρέκι και τιραμισού φράουλας.
Μαζί, Κ, ΤV Οδηγός και Vogue με 2 ευρώ επιπλέον.