Kathimerini.com.cy
Αυτή την Κυριακή, η «Καθημερινή» μάς κάνει το πιο γευστικό δώρο για το καλοκαίρι: 45 μοναδικές συνταγές με τα πιο δημοφιλή ελληνικά ψάρια μαγειρεμένα με εποχικά υλικά.
Λαχταριστές, εύκολες, ελαφριές ψαροσυνταγές με φρέσκα λαχανικά του καλοκαιριού, μαγειρεμένες στην κατσαρόλα, στο τηγάνι και στον φούρνο, σε μια συλλεκτική έκδοση με την υπογραφή του Γαστρονόμου. Μαζί, πληροφορίες για τη διατροφική αξία των ψαριών, για τα είδη που βρίσκουμε στην ελληνική αγορά, καθώς επίσης τεχνικές και μυστικά νοστιμιάς.
Μια σπαρταριστή συλλογή με τα πιο γνωστά και αγαπητά ψάρια, όπως γαύρο, σαρδέλες, φαγκριά, τσιπούρες, λαβράκια, μαγιάτικα, κρανιούς, μπαρμπούνια, γόπες, σφυρίδες, σαφρίδια κ.ά., σε συμμαγειρέματα με ζουμερές ντομάτες, χόρτα, μελιτζάνες, κολοκυθάκια, μπάμιες και όλα τα νόστιμα της εποχής. Τις συνταγές, ελληνικές αλλά και από όλο τον κόσμο, τις υπογράφουν οι καλύτεροι Ελληνες σεφ αλλά και καλομάγειρες από όλα τα μέρη της Ελλάδας, όπως η κυρά της Κινάρου.
Αυτό το βιβλίο δεν πρέπει να το χάσετε! Κάθε του σελίδα θα νοστιμίσει αυτό αλλά και κάθε καλοκαίρι σας!
Μαζί τα περιοδικά TV Οδηγό και Κ