ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γαστρονόμος Ιανουαρίου

Αυτή την Κυριακή, παραμονή Χριστουγέννων, μαζί με την Καθημερινή

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στον πρωτοχρονιάτικο Γαστρονόμο κάνουμε ρεβεγιόν χωρίς κόπο!

Συνταγές για το πιο εύκολο γιορτινό τραπέζι!
Λαμπερές και πεντανόστιμες, που τις ετοιμάζουμε πανεύκολα και χωρίς κούραση στην κουζίνα.

Το καρέ κερδίζει
Κι όμως, το πιο εντυπωσιακό ψητό της γιορτής θέλει ελάχιστο κόπο και τεχνική πανεύκολη. Ο φούρνος κάνει όλη τη δουλειά και φτιάχνει Μοσχαρίσιο καρέ με γλάσο δαμάσκηνου, τυλιγμένο σε τραγανό μπέικον.

Τέσσερις ευφάνταστες συνταγές με ολόκληρες πανσέτες, κριτσανιστές, λαχταριστές!

Προτείνουμε τις πιο ιδιαίτερες βασιλόπιτες του 2024 που θα φτιάξουμε χωρίς μίξερ σε χρόνο-μηδέν, για να ευχηθούμε την Καλή Χρονιά στους καλεσμένους μας και για να απολαμβάνουμε στο πρώτο πρωινό της νέας χρονιάς.

Σερβίρουμε εύκολα ρετρό καναπεδάκια, αλλά με μοντέρνες πινελιές και ανοίγουμε τα γιορτινά κρασιά που θα συνοδεύσουν τα κεράσματα του ρεβεγιόν μας.

Ακόμη:

Η Μαριλένα Ιωαννίδου μας φτιάχνει
Χοιρινό γεμιστό με κυδωνόπαστο και κεφαλοτύρι
Χοιρινό ψητό με χαρουπόμελο και whiskey
Cheese cake με λωτούς
Σαρλότα με παραδοσιακά Κυπριακά παστίτσια και φράουλες

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση