Kathimerini.com.cy
Στην ειδική έκδοση BBQ που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 30 Ιουλίου, με συνταγές από τον «Γαστρονόμο», το απόλυτο αφιέρωμα για τα καλοκαιρινά ψησίματα.
Rib Eye, T-Bone ή Tomahawk;
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις κοπές, τα μυστικά της προετοιμασίας, του ψησίματος και του σερβιρίσματος, δια χειρός Χριστόφορου Πέσκια.
BBQ explainer
Διλήμματα και απορίες μπροστά στον πάγκο του χασάπη. Τι κρέας θα αγοράσουμε για να κάνουμε BBQ, πώς επιλέγουμε και τι πρέπει να προσέξουμε;
Ο κιμάς στην ψησταριά
Συνταγές για αξέχαστα ψησίματα με τον απαιτητικό κιμά. Ψήνουμε βοδινό μπιφτέκι, σεφταλιές προβατίνας, σεφταλιές κοτόπουλο, ινδικά κεμπάπ μέχρι χοιρινούς πικάντικους κεφτέδες.
Το μπέργκερ που βάζει κάτω όλα τα μπέργκερ
Ποιο είναι το μυστικό και η συνταγή για το απόλυτο μπέργκερ που φτιάχνει ο Άρης Βεζενέ;
Και για τους vegetarian, μποστάνι στη σχάρα
Φασολάκια, κολοκύθια, πιπεριές και όλα τα σαλατικά γίνονται καλοψημένα και ζουμερά. Γιατί τελικά όλα ψήνονται στα κάρβουνα!
Αφιέρωμα στο BBQ. Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.