ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στα καλύτερα του κόσμου τo Waterworld Themed Waterpark

Το υδροπάρκο της Αγίας Νάπας βρέθηκε 12ο σε σχετική λίστα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Για ακόμη μία φορά το Waterworld Themed Waterpark μας κάνει περήφανους  αφού ψηφίστηκε στα πρώτα 12 καλύτερα υδροπάρκα του κόσμου.

 Συμφωνά με έγκυρες  πηγές του CNN το Waterworld Themed Waterpark στην Αγία Nάπα είναι όχι μόνο  ένα από τα καλύτερα υδροπάρκα ανά το παγκόσμιο και ποζάρει δίπλα από άλλα πασίγνωστα υδροπάρκα όπως  το  Wet and Wild στο Oρλάντο, το World Waterpark στον Kαναδά και το Yas Waterworld στο Abu Dhabi.
 
Στο άρθρο μάλιστα αναφέρεται για το τι είναι ακριβώς αυτο, που κάνει τόσο ξεχωριστό  το δικο μας Waterworld Themed Waterpark στην Αγία Νάπα,  που δεν είναι τίποτα άλλο από τον θεσπέσιο   ελληνικό χαρακτήρα που αναγράφεται λιτά αλλά ρεαλιστικά σε όλες τις τσουλήθρες και χώρους αναψυχής του πάρκου καθώς και μέσα από την ποικιλία παιχνιδιών σε όλους τους  χώρους διασκέδασης όπως Fish Spa και Go Karts.

Η τιμητική αυτή θέση του Waterworld Themed Waterpark στην Αγία Νάπα περνά το μήνυμα της ποιότητας και της καλαισθησίας  που συναντά ο τουρίστας στην Κύπρο αλλά και οι  ντόπιοι επιλέγοντας  το συγκεκριμένο υδροπάρκο για τη διασκέδασή τους.

Εκπτωτικό κουπόνι 50%  https://www.facebook.com/WaterWorldWaterPark/app_145041825620137
 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η BBF παραμένει ακλόνητη στη δέσμευσή της να στηρίζει τις τοπικές κοινότητες που εμπνέουν και συγκινούν με τις δράσεις τους ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ