ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τρούφες υγείας με βρώμη, ταχίνι και μέλι

Συνταγή της Αθηνάς Λοϊζίδου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Υγιεινό σνακ που γλυκαίνει και χορταίνει! Δεν θέλει ψήσιμο!

Χρόνος ετοιμασίας: 15΄

Θερμίδες ανά 100 γρ.: 350 Kcal

Θερμίδες ανά τρούφα: 145 Kcal

(Οι διατροφικές πληροφορίες είναι μόνο μια εκτίμηση. Η ακρίβεια των διατροφικών πληροφοριών για οποιαδήποτε συνταγή σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι εγγυημένη)

ΥΛΙΚΑ:

Για 13 τρούφες:

250 γρ. βρώμη
80 γρ. ταχίνι
100 γρ. άβραστο μέλι
50 γρ. νερό
1 κ.γ. κανέλα
1 κ.γ. αλάτι
40 γρ. καβουρδισμένα και χοντροκομμένα αμύγδαλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

1. Στον κάδο του πολυμίξερ ρίχνουμε τη βρώμη, το ταχίνι, το μέλι, το νερό, την κανέλα και το αλάτι. Χτυπάμε μέχρι να γίνουν μία μπάλα ζύμης.

2. Βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και ζυμώνουμε μέσα τα αμύγδαλα. Πλάθουμε το μείγμα σε μπάλες των 40 γρ. την καθεμία.

3. Τα βάζουμε σε μπολ σερβιρίσματος. Διατηρούμε στο ψυγείο σφραγισμένα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Γλυκά: Τελευταία Ενημέρωση

X