Το περιοδικό Γαστρονόμος και η εφημερίδα Η Καθημερινή, τα τελευταία δέκα χρόνια με τα Βραβεία Ποιότητας, φέρνουν στο επίκεντρο Κύπριους παραγωγούς, οι οποίοι συνεχίζουν με πείσμα και όραμα τη διατροφική κληρονομιά της μεγαλονήσου. Βραβεύουν παραγωγούς που γέννησαν ιδέες και αγωνίστηκαν να τις υλοποιήσουν, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, ανθρώπους του μόχθου και της δημιουργίας που μας προσφέρουν εκλεκτά τρόφιμα και ποτά, φανερώνοντας έναν ολόκληρο κόσμο συνδεδεμένο με την κυπριακή γη και τα μοναδικά προϊόντα της....