Kathimerini.com.cy
Φτιάχνουμε την απόλυτη wine list για το καλοκαίρι. Κορυφαίοι επαγγελματίες, sommelier και οινολόγοι δοκιμάζουν και επιλέγουν 150 κρασιά για κάθε γούστο και κάθε budget.
Δοκιμάζουμε αφρώδη αλλά και παλαιωμένα Μοσχοφίλερα, ανοίγουμε κρασιά με βιδωτό πώμα, πίνουμε τους ωραιότερους Ροδίτες που βρίσκουμε στην αγορά. Βάζουμε το Viognier στο μικροσκόπιο, δοκιμάζουμε Sauvignon Blanc από την Ελλάδα και τον κόσμο, ταιριάζουμε πρόχειρο φαγητό με υπέροχα κρασιά, προτείνουμε αρωματικά ούζα και τσίπουρα, ιδιαίτερες craft μπύρες, φτιάχνουμε ιταλικά απεριτίβο στο σπίτι.
Ο barista και επιτυχημένος youtuber Τζέιμς Χόφμαν μας δίνει αποκλειστική συνέντευξη και μιλάει για το μέλλον του speciality καφέ.
Ακόμα, συνέντευξη με τον Dr. Loosen στον Μoζέλλα, αλλά και με τον David Wittig στο Αμύνταιο.
Γευσιγνωσία σε 13 κρασιά χωρίς ή με λιγότερο αλκοόλ. Γιατί αξίζουν μια θέση στο τραπέζι μας.
Αυτά κι άλλα πολλά σε ένα ολοκαίνουργιο τεύχος, γεμάτο φρεσκάδα, για ένα καλοκαίρι με πολύ και καλό κρασί.
Το περιοδικό Οινοχόος κυκλοφορεί την Κυριακή 28 Ιουλίου με την «Καθημερινή».