ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πού αναμένονται βροχές

Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

ΚΥΠΕ

Εποχική χαμηλή πίεση και σχετικά ασταθείς καιρικές συνθήκες επηρεάζουν την περιοχή.

Σήμερα τοπικά αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα ανατολικά. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και στα νότια παράλια τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες μετά το μεσημέρι αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση κατά το τριήμερο, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X