Wiz Guide
Το WiZ συνάντησε τον σεφ που με τις υπέροχες συνταγές του μάς έχει μυήσει στην απαράμιλλη γοητεία και νοστιμάδα της αυθεντικής γαλλικής κουζίνας.
Τέσσερις και κάτι μήνες μετά την άφιξη του Maison Anemi στη Λεμεσό, μιλήσαμε με τον σεφ του υπέροχου αυτού εστιατορίου προσπαθώντας να απαριθμήσουμε όλους τους λόγους για τους οποίους αγαπήθηκε τόσο γρήγορα και τόσο πολύ από τον κόσμο.
Αρχικά, να πούμε πως ο Χρίστος Ησαΐας είναι ο επικεφαλής στην κουζίνα του Maison Anemi, και ότι (πριν καν ανοίξει το εστιατόριο) συνέβαλε τόσο στον σχεδιασμό της κουζίνας και του concept, όσο και του μενού. Ο Χρίστος βρίσκεται στην Κύπρο από το 2016, μετά και το πέρασμα που έκανε σε διάστερο (Michelin) εστιατόριο στην Αγγλία, λίγο μετά τις εκεί σπουδές του.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Wiz Guide