Ήρθε που λέτε η ώρα του οφτού. Εμείς στο μαγαζί αποφεύγουμε να το βάζουμε στο μενού, ως ένα πιάτο πολύ «χύμα» για τα γούστα του Βαρνάβα, του σεφ μας από την Ίνια. Πλην όμως κάποιοι πελάτες το ζητούν επιτακτικά. Εδώ βγάζω το καπέλο στην αστική ελίτ της χώρας, η οποία είναι στο φαγητό και του σαλονιού και του λιμανιού. Ο Βαρνάβας βέβαια, κάποτε κάνει κάτι απόπειρες ως «έξτρα πιάτο» στο μενού, ψήνοντας τα γίδια τού Ακάμα στον φημισμένο μας ξυλόφουρνο, πλην όμως όταν μπεις στον χορό θα πρέπει να χορέψεις, με κρεμμύδι, τζατζίκι και πατάτες. Δύσκολο εγχείρημα για το com il faux μαγαζί μας.
...