ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Στο τεύχος Μαΐου του Γαστρονόμου αυτή την Κυριακή μαζί με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ξυπνήστε φτιάξαμε pan cakes. Συνταγές για απίθανα pancakes, για όλα τα γούστα. Γνωρίστε τις μπανάνες μαγειρικής – πλαντέινς, το αγαπημένο λαχανικό του νέου κόσμου. Εμείς τις κάναμε από σαλάτα και κεφτεδάκια μέχρι μπράουνι.

Σας σερβίρουμε μοσχαρίσια κεφτεδάκια, φάβα με αρωματικά και αμύγδαλα, μαυρομάτικα με σπανάκι, μυρωδάτη φακοσαλάτα και άλλα λαχταριστά πιάτα.

Η Αθηνά Λοιζίδου μας μαγειρεύει κουβανέζικο μπέρκερ και καλαμάρι γεμιστό με ρύζι.

Ακόμη, παίρνουμε μια γεύση από τις φλογερές εξωτικές κουζίνες της αφρικανικής ηπείρου.

Όπως πάντα το μηνιαίο συνταγολόγιο με καθημερινές εποχικές συνταγές για όλη την οικογένεια και απίθανα παν κέικς από τον Στέλιο Παρλιάρο.

Μαζί το περιοδικό Κ, New York Times και η Vogue με €2 επιπλέον.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση

X