ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ευτυχής δηλώνει ο νέος δήμαρχος Στροβόλου Λάζαρος Σαββίδης

'Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για το Στρόβολο'

Στις 21.30 ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα στον Στρόβολο. Ο Λάζαρος Σαββίδης έλαβε το 55,71% των έγκυρων ψήφων έναντι 44,29% του ανθυποψηφίου του Σάββα Ηλιοφώτου.

Ο κ. Σαββίδης υποστηριζόμενος μόνο από τον ΔΗΣΥ και το Ευρωκό κατάφερε να εκλεγεί νέος δήμαρχος παρότι ο κ. Ηλιοφώτου υποστηριζόταν από τα κόμματα της πρώην τριμερούς και εκ των πραγμάτων φαινόταν να έχει την υπεροχή. 

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ο Λάζαρος Σαββίδης υποστηρίζεται από τον ΔΗΣΥ και το Ευρωκό, ενώ ο Σάββας Ηλιοφώτου από τα κόμματα ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ. Ο κ. Ηλιοφώτου που διετέλεσε δήμαρχος για τρεις πενταετίες, συνεχάρη τον κ. Σαββίδη για την νίκη του

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι μόνο ένας στους δύο δημότες Στροβόλου ψήφισαν κατά τις σημερινές εκλογές.

Ο ίδιος ο κ. Σαββίδης σε δήλωσή του στην «Κ» λίγο μετά τις 19.00 και με καταμετρημένο ένα 27% των ψηφοδελτίων το οποίο του έδινε το 55% των ψήφων, ανέφερε πως υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία η οποία μετατρέπεται σε εύφορη ευτυχία σιγά-σιγά.

Όπως σημείωσε αυτή η ανατροπή στον Στρόβολο φαίνεται να οφείλεται στην ανάγκη του κόσμου για αλλαγή αλλά και στο γεγονός ότι πείστηκαν από το προεκλογικό του πρόγραμμα. 


Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για το Στρόβολο
Την υπόσχεση προς τους δημότες Στροβόλου πως θα δώσει όλες του τις δυνάμεις και θα αφιερώσει όλο του το χρόνο για να μπορέσει ο Στρόβολος να βρει την παλιά του ταυτότητα, να αναβαθμιστεί σε όλες του τις υπηρεσίες, να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις του πολίτη και να δώσει την ευκαιρία μιας πολύ πιο ψηλής ποιότητας ζωής έδωσε ο νέος Δήμαρχος Στροβόλου Λάζαρος Σαββίδης, ο οποίος επισκέφθηκε απόψε τα γραφεία του ΔΗΣΥ και είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του κόμματος Νίκο Αναστασιάδη.

Σε δηλώσεις του ο κ. Σαββίδης ευχαρίστησε το ΔΗΣΥ, το ΕΥΡΩΚΟ και την Επαλξη Ανασυγκρότησης του Κέντρου που υποστήριξαν την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για τη δημαρχία του Στροβόλου. «Με αυτή τη νίκη αποδείξαμε ότι όταν κάποιος έχει όραμα, όταν κάποιος αφουγκράζεται τις έγνοιες και τους προβληματισμούς των Στροβολιωτών, των δημοτών της πόλης τους, έχει τη δυνατότητα να υπερπηδήσει οποιαδήποτε εμπόδια, οποιεσδήποτε αριθμητικές δυνάμεις βρίσκονται απέναντί του», ανέφερε.

Υπόσχομαι, πρόσθεσε, στους δημότες του Στροβόλου, « ότι όπως ανέφερα και στην προεκλογική περίοδο θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, θα αφιερώσω όλο μου το χρόνο, για να μπορέσει ο Στρόβολος να φθάσει στο επίπεδο εκείνο το οποίο αναφέραμε, να βρει την παλιά του ταυτότητα να αναβαθμιστεί σε όλες του τις υπηρεσίες, να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις του πολίτη και να δώσει την ευκαιρία μιας πολύ πιο ψηλής ποιότητας ζωής. Βελτίωση, ανάπτυξη, ποιότητα ζωής».

Ανέφερε πως «εμείς, μαζί με το νέο Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο θα εκλεγεί, έχουμε τη δυνατότητα μέσα από τη γνώση, την τεχνογνωσία και την εμπειρογνωμοσύνη να μπορέσουμε να προσφέρουμε αυτά τα οποία έχουμε υποσχεθεί. Εμπιστευτείτε μας ήταν τα τελευταία λόγια τα οποία έδωσα σε μια συνέντευξη. Με έχετε εμπιστευθεί και θα σας το ανταποδώσουμε», διαβεβαίωσε.

Ερωτηθείς ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει, ο κ. Σαββίδης ανέφερε πως η υποψηφιότητά του ήταν και θα είναι συνενωτική «Θα καλέσω όλες τις υπηρεσίες του δήμου , θα καλέσω όλες τις ομάδες του νέου δημοτικού συμβουλίου να εργαστούμε μαζί για να μπορέσουμε να φέρουμε το Στρόβολο στο επίπεδο εκείνο το οποίο του αξίζει», ανέφερε.

www.kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση