ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Λάρνακα - Δύο πρόσωπα στο νοσοκομείο

Χειροπέδες σε ένα από τα δύο πρόσωπα, καθώς διέμενα παράνομα στην Κυπριακή Δημοκρατία

Σε συναγερμό τέθηκε η Πυροσβεστική το βράδυ της Τετάρτης, (22/1), μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στη Λάρνακα που είχε ως αποτέλεσμα να καταλήξουν στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου 10 λεπτά πριν τις 22.00, λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε διαμέρισμα και στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική για κατάσβεση.

Δύο πρόσωπα, τα οποία βρίσκονταν εντός του διαμερίσματος εισέπνευσαν καπνό με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.
Ο ένας αφού έτυχε περίθαλψης πήρε εξιτήριο, ενώ ο δεύτερος αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών, κρατήθηκε για περεταίρω νοσηλεία, καθώς φέρει ελαφρά εγκαύματα. Σημειώνεται ότι το δεύτερο πρόσωπο διέμενε παράνομα στην Κύπρο με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Πληροφορίες από 24News

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση