
Kathimerini.com.cy
Σε προσωπικές διαφορές αποδίδει η Αστυνομία την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε στις 10:00 σήμερα σε βάρος ιδιοκτήτριας φαρμακείου και της υπαλλήλου της, στην περιοχή της Χλώρακας.
Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλης Νικολάου ανέφερε πως ο λόγος της απόπειρας αποδίδεται σε προσωπικές διαφορές του υπόπτου μαζί με την 33χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος.
Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου, το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε σήμερα γύρω στις 10:00, σε κατάστημα στην περιοχή Χλώρακας. Θύματα είναι δύο γυναίκες, η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, ηλικίας 33 χρόνων, καθώς και η υπάλληλος, ηλικίας 24 ετών. Ως ύποπτος φέρεται Ελληνοκύπριος, ηλικίας 35 ετών από την Λεμεσό, ο οποίος αμέσως μετά τη διάπραξη του αδικήματος προσήλθε από μόνος του στην Αστυνομία και ομολόγησε τη διάπραξη της απόπειρας.
Για το συμβάν ενημέρωσε τηλεφωνικά την Αστυνομία πολίτης και αμέσως μέλη της έσπευσαν στη σκηνή, την απέκλεισαν και την έθεσαν υπό φρούρηση εν αναμονή της άφιξης μελών της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών (ΥΠ.ΕΓ. Ε) για επιστημονικές εξετάσεις. Μετά το συμβάν, οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου τυγχάνουν εξέτασης και περίθαλψης.
Η 33χρονη φέρει πολλαπλά τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος της η δε 24χρονη λιγότερα θλαστικά τραύματα.
Η κατάσταση της υγείας τους χαρακτηρίζεται εκτός κινδύνου, ωστόσο παραμένουν για νοσηλεία και οι δύο.
Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.