ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σάνεν Ντόχερτι: Πέθανε σε ηλικία 53 ετών η ηθοποιός του Beverly Hills 90210

Η Ντόχερτι είχε διαγνωστεί με καρκίνου του μαστού το 2015. Πριν από έναν χρόνο, η ίδια είχε αποκαλύψει πως ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση στον εγκέφαλο

Πέθανε, σε ηλικία μόλις 53 χρόνων, η δημοφιλής ηθοποιός, Σάνεν Ντόχερτι, γνωστή για τον ρόλο της στην τηλεοπτική επιτυχία της δεκαετίας του 1990 “Beverly Hills, 90210”.

Η Ντόχερτι είχε διαγνωστεί με καρκίνου του μαστού το 2015. Πριν από έναν χρόνο, η ίδια είχε αποκαλύψει πως ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση στον εγκέφαλο.

«Με θλίψη επιβεβαιώνω τον θάνατο της ηθοποιού Shannen Doherty. Το Σάββατο, 13 Ιουλίου, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο μετά από πολλά χρόνια μάχης με την ασθένεια”, δήλωσε στο People η μάνατζερ της ηθοποιού, Λέσλι Σλόουν.

Γεννημένη στο Μέμφις του Τενεσί, η Ντόχερτι μετακόμισε στο Λος Άντζελες με την οικογένειά της όταν ήταν παιδί και ξεκίνησε σε ηλικία 10 ετών με έναν ρόλο στη σειρά “Father Murphy”. Ο Μάικλ Λάντον την είδε στη σειρά και της έδωσε τον ρόλο της Τζένι Γουάιλντερ στο “Little House on the Prairie” σε ηλικία 11 ετών.

Η Ντόχερτι έγινε διάσημη το 1990 ως η μελαχρινή Μπρέντα Γουόλς Walsh στο “Beverly Hills, 90210” του Fox. Μαζί με τον δίδυμο τηλεοπτικό αδελφό της Μπράντον, τον οποίο υποδυόταν ο Τζέισον Πρίστλεϊ, οι Γουόλς ήταν η κλασική νεοφερμένη οικογένεια που είχε πρόσφατα μετακομίσει από τη Μινεσότα στο Μπέβερλι Χιλς και συνεχώς απορούσε με τα καμώματα των πλουσιόπαιδων του Λος Άντζελες.

Πηγή: Variety

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση