Wiz Guide
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
Φτάνοντας αισίως στο τέλος της χρονιάς επιχειρούμε να κάνουμε έναν μίνι απολογισμό για το τι «έπαιξε πολύ» το 2022 στο νησί σε σχέση με τον τομέα της εστίασης, αλλά και ποια είναι τα trends της περιόδου που διανύουμε.
Το 2022, λοιπόν, όπως και τα προηγούμενα μερικά χρόνια, απολαύσαμε brunch σε μεγάλες ποσότητες, τόσο στην πόλη αλλά κυρίως στην επαρχία, αφού όλο και περισσότερα «μπραντσάδικα» κάνουν την εμφάνισή τους στα κυπριακά χωριά, προσφέροντάς μας αφορμές για mini road trips εκτός πόλης.