ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Four hands dinner στο Polo Restaurant

Πρόκειται για ένα 11 course dinner, τα οποίο θα συνοδεύεται από 5 εξαιρετικά κρασιά

Wiz Guide

Προσκεκλημένος θα είναι ο -βραβευμένος με αστέρι Michelin- Γάλλος σεφ Gregoire Berger, ο οποίος έρχεται στη Λεμεσό ειδικά για το event, από το εστιατόριο Ossiano του Atlantis Dubai.

Το four hands dinner που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι παρευρισκόμενοι στο Polo Restaurant (Νο 17 WiZ 50 Best Restaurants) θα ετοιμαστεί από τον ίδιο και τον Chris Theofanous, executive chef του Alasia Hotel. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα 11 course dinner, τα οποίο θα συνοδεύεται από 5 εξαιρετικά κρασιά.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί πως το wine pairing θα γίνει από τον Κύπριο οινοχόο Σωτήρη Νεοφυτίδη (No 10 best Sommelier in the World 2022).

Info

Τετάρτη 3 και Πέμπτη 4 Μαΐου 2023
Polo Restaurant, Alasia Hotel, Λεμεσός
Κρατήσεις 25332000, WhatsApp- 99313688, Email alasia@alasiahotel.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2024 από τις 11:00 έως τις 14:00, στο εστιατόριο GAZEBO MARE στη Λεμεσό
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΞΟΔΟΣ
X