
24sports.com.cy
Λίγοι περίμεναν ότι ο Ευαγόρας Αντωνίου θα ήταν βασικός στο ΑΠΟΕΛ σε αυτή την περίοδο, ειδικότερα μετά τον δανεισμό του στην Ομόνοια Αραδίππου το καλοκαίρι.
Κι όμως κατάφερε να επιστρέψει, να είναι στους διακριθέντες και να κερδίσει την κλήση του στην Εθνική Κύπρου.
Ο Κύπριος αμυντικός ήρθε από την... εσωτερική όταν υπήρχε τεράστιο θέμα με τους τραυματισμούς στην ομάδα της πρωτεύουσας και έδωσε ανάσα αισιοδοξίας στην αμυντική γραμμή.
Πολύ σημαντικό ότι βρίσκεται δίπλα από έναν παίχτη με εμπειρία και ποιότητα όπως ο Κωνσταντίνος Λαΐφης. Ο 22χρονος μπορεί να μάθει πολλά από τον Κύπριο διεθνή και να συνεχίσει να βελτιώνεται.
Πάντως άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε και έχει πλέον την προοπτική να αποτελέσει σημαντικό μέλος της ομάδας για τη νέα σεζόν.
Είναι η απόδειξη ότι όταν δοθούν ευκαιρίες σε νεαρούς Κύπριους μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω που χρειάζεται η ομάδα και να αποτελέσουν έμπιστη επιλογή.