ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει αλλαγές ο Μεντιλίμπαρ

Ενόψει ΑΕΚ...

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Δίχως ανάσα οδεύει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες έχουν αφήσει πίσω τους το νικηφόρο ματς (2-1) με τον ΠΑΟΚ της περασμένης Κυριακής στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Διότι δεν μεσολαβεί πολύς χρόνος μέχρι το παιχνίδι (26/2, 20:00) απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» στο Φάληρο για το Κύπελλο Betsson.

Ο Βάσκος τεχνικός πρόκειται να φρεσκάρει την ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων», καθώς αφενός είναι μικρός ο χρόνος από τη «μάχη» που έδωσαν με τον «δικέφαλο του Βορρά», αφετέρου έχουν πρόγραμμα βουνό αυτήν την περίοδο.

Άλλωστε, το παραδέχθηκε και ο ίδιος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αναφέροντας «έχουμε συνεχόμενα ματς και είναι λίγος ο χρόνος ανάμεσα στους αγώνες, συνεπώς θα κάνουμε αλλαγές».

Θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, καθώς είναι ο τερματοφύλακας του Κυπέλλου Betsson. Άλλωστε, μπορεί να έχει πάρει τα γάντια του βασικού ο Τζολάκης, αλλά συνεχίζει να εμπιστεύεται ο 63χρονος τεχνικός τον έμπειρο γκολκίπερ. Παράλληλα, θεωρείται πολύ σοβαρό το ενδεχόμενο ο Όρτα να αγωνιστεί για δεύτερη φορά βασικός μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και να επανέλθει ο Κοστίνια στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά και να ξεκινήσει ο Πάλμα.

Ο Μεντιλίμπαρ δεν έμεινε ικανοποιημένος από το παιχνίδι που έκανε ο Κάρμο την Κυριακή και για αυτό τον έκανε αλλαγή, τονίζοντας ευθέως «δεν ήταν καλός, για αυτό βγήκε ο Κάρμο». Αυτό είναι το δεύτερο… καμπανάκι του Βάσκου προς τον διεθνή Ανγκολέζο, τον οποίο είχε κάνει αλλαγή στο 27’ στο ματς με τη Λαμία. Οπότε, θα θελήσει να δείξει τη δυσαρέσκειά του, με τον Πιρόλα που ήταν καλός να παίρνει θέση στο πλευρό του Μπιανκόν. Από τη στιγμή που είναι ανοιχτό την Κυριακή να έχει και τον Ρέτσο στη διάθεσή του κόντρα στην ΑΕΚ.

Περισσότερα ίσως να φανούν και μέσω της σημερινής προπόνησης, αλλά σίγουρα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα προβεί και σε άλλες αλλαγές, γνωρίζοντας ότι πρέπει να προβεί σε διαχείριση λόγω και των ποδοσφαιριστών που είναι στο όριο καρτών (Γκαρθία Ορτέγκα, Γιάρεμτσουκ, Μπιανκόν, Ρέτσος, Μουζακίτης και Κωστούλας ). Οπότε οι επιλογές που θα κάνει στο ματς του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ που ακολουθεί θα είναι και υπό αυτό το πρίσμα.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση