ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αρχίζουν σήμερα οι επαφές της Τρόικας για το 18ο Πρόγραμμα Εποπτείας

Τι αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών

ΚΥΠΕ

Πραγματοποιούνται από σήμερα και μέχρι και τις 20 Μαρτίου συναντήσεις στην Κύπρο εκπροσώπων της Τρόικας (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα) με τις αρμόδιες κυπριακές αρχές, στο πλαίσιο του 18ου Προγράμματος Εποπτείας της Κύπρου.

Σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Οικονομικών αναφέρει ότι οι συναντήσεις με τα κλιμάκια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου θα γίνουν στο πλαίσιο του 18ου Προγράμματος Εποπτείας της Κύπρου για σκοπούς αξιολόγησης της οικονομικής, δημοσιονομικής και χρηματοπιστωτικής κατάστασης της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρεται, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες από τις αρμόδιες κυπριακές Αρχές κατά τις οποίες θα συζητηθούν, όπως συνηθίζεται, θέματα οικονομικού, δημοσιονομικού και χρηματοοικονομικού ενδιαφέροντος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση