
Το πρωινό της Δευτέρας σηματοδότησε το τέλος μιας εποχής για το «Πρωινό Δρομολόγιο» του ΡΙΚ.
H γνωστή δημοσιογράφος Πόλα Σπόντα αποχαιρέτησε ακροατές και συνεργάτες, ολοκληρώνοντας μια πολυετή διαδρομή στην κορυφαία ενημερωτική εκπομπή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.
Μετά από 40 χρόνια στη δημοσιογραφία, τα περισσότερα εκ των οποίων στο ΡΙΚ, η γνωστή δημοσιογράφος ανακοίνωσε ότι από την Τετάρτη ξεκινά η προαφυπηρετική της άδεια.
«Πόσο δύσκολη είναι η έξοδος…»
Στο μήνυμά της, μίλησε για τη δυσκολία της αποχώρησης από μια καθημερινότητα γεμάτη ενημέρωση και δυνατές στιγμές:
«Πόσο δύσκολη είναι η έξοδος, πόσο δύσκολη είναι η απεξάρτηση από την καθημερινή ενασχόληση με την επικαιρότητα και τους πρωταγωνιστές της… Μου είναι άγνωστη. Όπως και για τον καθένα που τελειώνει τον εργασιακό του κύκλο...».
Στην εκπομπή θα συνεχίσουν να βρίσκονται η Ελένη Βρεττού και η Δέσποινα Ρούσσου, μαζί με άλλους δημοσιογράφους.