Kathimerini.com.cy
H Epic παρουσιάζει το πρώτο Epic Cocktail Festival, μία μοναδική γιορτή γεύσεων, μουσικής και δημιουργικότητας που έρχεται για πρώτη φορά στη Λεμεσό και υπόσχεται μια βραδιά που θα γράψει ιστορία Τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, από τις 19:30, το Garden της ETKO θα μεταμορφωθεί σε έναν ζωντανό χώρο γεύσης, δημιουργικότητας και καλοκαιρινής ενέργειας, φιλοξενώντας μια μοναδική γιορτή αφιερωμένη στην τέχνη του cocktail.
Στο πλαίσιο των βραβείων 30 Best Bars by Epic, τα 10 κορυφαία bars που θα βραβευτούν θα βρίσκονται εκεί για να σερβίρουν στο κοινό τα δικά τους signature cocktails, μοναδικές δημιουργίες που αντικατοπτρίζουν την ταυτότητα και τη φιλοσοφία κάθε bar, προσφέροντας μια εμπειρία που δεν έχει ξαναζήσει το κυπριακό κοινό. Δέκα bars, δέκα μοναδικά cocktails και μία πραγματικά epic εμπειρία.
Η βραδιά θα κορυφωθεί με ένα μεγάλο after party από το Deejay Radio 93,5, με τους DJs του σταθμού να αναλαμβάνουν τη μουσική και να ανεβάζουν την ενέργεια όλο και πιο ψηλά, δημιουργώντας το απόλυτο καλοκαιρινό vibe μέχρι αργά. Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι στα €10, από τα οποία τα €2 θα δοθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό ενισχύοντας τον κοινωνικό χαρακτήρα της διοργάνωσης.
Το Epic Cocktail Festival αποτελεί μια ολοκληρωμένη εμπειρία που συνδυάζει γεύση, μουσική, δημιουργικότητα και διασκέδαση, προσφέροντας στο κοινό μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη.
Μία πραγματικά epic στιγμή για τη Λεμεσό και για όλους όσους αγαπούν τα cocktails και τις ξεχωριστές εμπειρίες. Σας περιμένουμε για να περάσετε μια μοναδική βραδιά παρέα με την Epic και το Deejay Radio 93,5.
Παρουσιάζει η Epic
Κύριoς Χορηγός: Three Cents Artisanal Beverages
Συνεργάτες: Eminente Rum, Tanqueray, Martin Miller’s Gin, Mijenta Tequila, El Dorado Rum
Υποστηρικτής Εκδήλωσης: Wizguide
Media partner: How To Bar
Διοργανωτής: Deejay Radio 93.5
Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.mydeejay.com.cy/event-list





























