![](https://www.kathimerini.com.cy/assets/modules/wnp/articles/202502/548210/images/b_serres.jpg)
Kathimerini.gr
Νεκρός εντοπίστηκε ο 59χρονος άνδρας, ο οποίος αναζητούνταν από το πρωί της Πέμπτης για τη δολοφονία της 52χρονης συζύγου του στο Σιτοχώρι Σερρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του βρέθηκε απανθρακωμένη κοντά σε μαντρί, όπου εκτιμάται ότι έβαλε τέλος στη ζωή του.
Το χρονικό
Λίγο μετά τις 8:00 ο άνδρας είχε καλέσει την Aστυνομία, λέγοντας ότι έχει σκοτώσει τη σύζυγό του και απειλώντας να αυτοκτονήσει.
Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν νεκρή την 52χρονη γυναίκα με ίχνη στραγγαλισμού, ενώ εκτιμάται ότι είχε προηγηθεί χτύπημα με αντικείμενο.
Ο δράστης είχε τραπεί σε φυγή πριν φτάσουν οι αστυνομικοί στο σημείο και αναζητούνταν. Στην περιοχή είχε σπεύσει και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ.
Ο 59χρονος φέρεται να είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για καβγάδες με τον γιο του, ενώ αμφότεροι είχαν προσαχθεί.