ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κορωπί: Η στιγμή της επίθεσης στον επιβάτη του λεωφορείου

Ο οδηγός του λεωφορείου, μιλώντας στην «Κ», περιγράφει το περιστατικό

Της Αναστασίας Σταματοπούλου

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση 51χρονου με κατσαβίδι σε επιβάτη λεωφορείου στο Κορωπί, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Οπως έχει καταγράφει από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας, ο δράστης επιτίθεται στον επιβάτη, ενώ το λεωφορείο έχει σταματήσει στη στάση στην οδό Αναπαύσεως.

Στη συνέχεια, κατεβαίνει από το λεωφορείο κρατώντας στο χέρι του το κατσαβίδι.

Δείτε το βίντεο

Ο 51χρονος μετέβη έπειτα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου επιτέθηκε και τραυμάτισε αρχικά τον αξιωματικό υπηρεσίας και στη συνέχεια τον διοικητή και μια γυναίκα αστυνομικό που έσπευσαν για βοήθεια.

Ο διοικητής φέρει τραύματα στο κεφάλι, ενώ οι άλλοι δύο αστυνομικοί δέχτηκαν χτυπήματα στα χέρια και στα πόδια, στην προσπάθεια να τον ακινητοποιήσουν.

Τόσο ο πολίτης, όσο και οι αστυνομικοί χρειάστηκαν ράμματα στα σημεία που τραυματίστηκαν, αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Μαρτυρία στην «Κ»

Ο οδηγός του λεωφορείου που σημειώθηκε η επίθεση, μιλώντας στην «Κ», περιγράφει το περιστατικό.

«Ο δράστης ήταν στα πίσω καθίσματα όταν είδε τον επιβάτη να ετοιμάζεται να κατέβει σε μια στάση. Τότε πήγε και αυτός στη μεσαία πόρτα, γύρισε προς το θύμα, τον έσπρωξε πάνω στα καθίσματα που βρίσκονταν δίπλα στην πόρτα και τον τραυμάτισε στο κεφάλι. Εγώ άνοιξα τις πόρτες για να απεγκλωβίσω τους άλλους δύο επιβάτες ενώ κάλεσα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα θύματα διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας, ενώ ο δράστης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, καθώς ένας από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ τον πυροβόλησε στο πόδι για να τον ακινητοποιήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Αναστασίας Σταματοπούλου

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση