ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Σειρήνες από Ιταλία και Σουηδία για Λοΐζου

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Εκρέμ Κόνουρ, ο Κύπριος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Λοΐζος Λοΐζου, βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από Σουηδία και Ιταλία!

Ο Κόνουρ δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τις ομάδες  που ενδιαφέρονται για την περίπτωση του ταλαντούχου επιθετικού ή τον τρόπο μετακίνησης (δανεισμός ή μεταγραφή).

Υπενθυμίζεται πως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, ήταν έγκυρος και στη διαδικασία δανεισμού του ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο του 2024 στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας, για λογαριασμό της Χέρεφρεν.

Αξίζει να ειπωθεί πως στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου και της Ιταλίας έριξαν μεταγραφική αυλαία στις 3ης Φεβρουαρίου. Όσον αφορά το πρωτάθλημα της Σουηδίας το παράθυρο μεταγραφής άνοιξε στις 29 Ιανουαρίου και η λήξη είναι προγραμματισμένη στις 25 Μαρτίου. 

Στο παρελθόν έφτασαν αρκετές προτάσεις στα γραφεία της Ομόνοιας για αγορά του 21χρονου, ωστόσο χωρίς κάποια ουσιαστική κατάληξη.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα έχοντας κερδίσει εκ νέου φανέλα βασικού.Μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν σε συνολικά 22 συμμετοχές έχει σημειώσει 4 γκολ και 2 ασίστ.

Δείτε την ανάρτηση του Κόνουρ:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWSROOM

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση