ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κόνφερενς: Πρώτες μάχες με φόντο τα ημιτελικά

Το πρόγραμμα των πρώτων προημιτελικών

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Πρώτες μάχες με φόντο τα ημιτελικά στο Conference League. Τέσσερις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που δείχνουν πάντως να έχουν φαβορί και αουτσάιντερ διεξάγονται σήμερα για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η αρχή γίνεται στις 19:45 στην Πολωνία, όπου η Λέγκια Βαρσοβίας θα αναζητήσει το αποτέλεσμα κόντρα στην καλύτερη ομάδα του Conference League, την Τσέλσι.

Λίγο αργότερα, υπάρχει το Τσέλιε-Φιορεντίνα στη Σλοβενία, με τους Ιταλούς να προέρχονται από τη δύσκολη πρόκριση επί του Παναθηναϊκού.

Στις 22:00 διεξάγονται άλλα δύο παιχνίδια, επίσης, με την Τζουργκάρντεν να υποδέχεται στη Σουηδία τη Ραπίντ Βιέννης, στο ίσως πιο ισορροπημένο ματς, ενώ η Μπέτις φιλοξενεί στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» τη Γιαγκελόνια.

Το πρόγραμμα των πρώτων προημιτελικών:

19:45 Λέγκια Βαρσοβίας-Τσέλσι
22:00 Τσέλσι-Φιορεντίνα
22:00 Τζουργκάρντεν-Ραπίντ Βιέννης
22:00 Μπέτις-Γιαγκελόνια

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση

X