e-kathimerini NEWSLETTER ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ENGLISH EDITION
ADSTORE NETWORK
Τελευταία ενημέρωση: 16:02
ΤΩΡΑ:
Ειδήσεις σε 90'' φαρμακεία Είσοδος Apps Home
Σκίτσο του Ηλία Μακρή
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Ανδρέας Παράσχος
Οι αλήθειες της Γενεύης Σχόλια(1)
Αλέξης Παπαχελάς
Χωρίς ζεστό χρήμα δεν πάμε πουθενά Σχόλια
Κώστας Ιορδανίδης
Καζαμίας του 2017 Σχόλια
Μιχάλης Τσικαλάς
Οι οικονομίες δεν ανθίζουν με ευχολόγια Σχόλια
Ελένη Ξένου
Το ενδιάμεσο δέντρο Σχόλια
Απόστολος Τομαράς
Το παλάτι των ΗΕ έχει Cappella Sistina ?? Σχόλια
Νίκος Στέλγιας
Τι αλλάζει με τις «εκκαθαρίσεις» Σχόλια
Μαρίνα Οικονομίδου
Νικητές και ηττημένοι Σχόλια
Χρίστος Ζαβός
Το χειμώνα παίρνεις τίτλο... Σχόλια
Δημήτρης Μ Δημητρίου
Ο σταθμός της Γενεύης Σχόλια
Τάσος Τρύφωνος
ΚΔ: Κερδισμένη στη Γενεύη ή όχι; Σχόλια
Μπάμπης Παπαδημητρίου
Μια κάποια «λύση για το χρέος» Σχόλια
Νίκος Κωνσταντάρας
Το Κυπριακό και το πείσμα των καιρών Σχόλια
Νίκος Κατσουρίδης

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ''Κ''

Η βιωσιμότητα της λύσης επί ξυρού ακμής

Στο βιβλίο του Antifragile ο κορυφαίος παγκοσμίως ειδικός στο Risk Management Νασίμ Νίκολας Ταλέμπ υπογραμμίζει ότι στην εποχή των ασυμμετριών –χαρακτηρίζεται από μη γραμμικότητες– μια αλλαγή 1% στα συστήματα μπορεί να μειώσει την ευθραυστότητα «fragility» (ή να αυξήσει την ανθεκτικότητα «antifragility») κατά περίπου 99%.
04/01/2017

Με το τέλος του 2016, κλείνει η μνημονιακή πορεία της Κύπρου

Με το τέλος του 2016, κλείνει η μνημονιακή πορεία της Κύπρου και η μνημονιακή της πορεία. Έχοντας εκπληρώσει σε μεγάλο μέρος τις υποχρεώσεις μας και επιτυγχάνοντας σημαντική βελτίωση στους σημαντικότερους οικονομικούς δείκτες, κατορθώσαμε να περάσουμε όλες τις αξιολογήσεις των δανειστών μας έγκαιρα και με επιτυχία. Έτσι, το 2016 θα αποτελεί πλέον την χρονιά που σηματοδότησε την έξοδο της Κύπρου από το μνημόνιο.
02/01/2017

Η Προσφυγή των Τσάμηδων στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης

Ως γνωστόν η ελληνική εξωτερική πολιτική έχει δύο κύρια χαρακτηριστικά: α) αδράνεια (π.χ. 12 Ν.Μ οριοθέτηση ΑΟΖ, ονομασία Π.Γ.Δ.Μ. κ.α.), και β) τον κατευνασμό (λ.χ. τουρκικές προκλήσεις και λίαν προσφάτως αλβανικές). Στην περίπτωση όμως της προσφυγής των Τσάμηδων στο Δ.Π.Δ. της Χάγης, η αδράνεια κρίνεται ως η δέουσα αντίδραση…
29/12/2016

Τώρα είναι η ώρα

Και να που φθάσαμε στα τελευταία εκατό μέτρα του μιλιού που κατά τον αστρολόγο Αϊντε απομένει για την επίλυση του Κυπριακού. Ο ειδικός αντιπρόσωπος του γ.γ. του ΟΗΕ διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο σ’ αυτή τη διαδρομή.
18/12/2016

Με καινούργια βενζίνη… για την Αμμόχωστο και την Κύπρο

Οι αχρείαστες, για πολλούς, δημοτικές εκλογές, έχουν ένα σημαντικό χαρακτηριστικό. Δεν μπορούν να μην συνδεθούν άμεσα με τις εξελίξεις στο Κυπριακό. Και αυτό γιατί σε στιγμές που απαιτείται ενότητα, η Βουλή αποφάσισε την μη αναβολή τους.
13/12/2016

Διαχείριση ασφάλειας αθλητικών εκδηλώσεων

Ο αθλητισμός έχει, πλέον, συνδεθεί με το φαινόμενο της εμπορευματοποίησης και του ανταγωνισμού. Συνέπεια αυτής της σύνδεσης είναι και η εμφάνιση της βίας, κυρίως στο ποδόσφαιρο και άλλα ομαδικά αθλήματα.
12/12/2016

Η Σχολική Εφορεία Λευκωσίας από το 1893 πρωταγωνιστεί και προσφέρει

Η Εφορεία Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λευκωσίας στη μακρόχρονη πορεία της συνέδεσε το όνομα και την παρουσία της με την ίδια την πορεία της εκπαίδευσης, αλλά και ευρύτερα με την ίδια την Ιστορία της πατρίδας μας.
09/12/2016

Οι Προεδρικές εκλογές στη Γαλλία

Τέλειωσαν οι Προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ. Τώρα η προσοχή στρέφεται στη Γαλλία, στην οποίαν, οι Προεδρικές εκλογές θα γίνουν το 2017.
07/12/2016

Ο άγνωστος Χ στην εξίσωση του κυπριακού

Σύμφωνα με τον Νασίμ Νίκολας Ταλέμπ, τον κορυφαίο παγκοσμίως ειδικό στο Risk Management: α) Υπάρχει η τάση να υποεκτιμούμε την πιθανότητα ή ακόμη και να αγνοούμε παντελώς το ενδεχόμενο, να προκύψουν στο μέλλον σπάνια, αλλά σημαντικά συμβάντα με τεράστιο αντίκτυπο.
30/11/2016

ΣΤΗΛΕΣ

Ψηφοδέλτια και παρενέργειες φαρμάκων

Την ερχόμενη βδομάδα, τα σπουδαία από την ΕΔΕΚ. Αν και το κόμμα δεν έχει προς το παρόν κλειδώσει το ψηφοδέλτιο, αυτό αναμένεται να γίνει από την αρχή της άλλης βδομάδας. Ήδη ο σοσιαλιστής πρόεδρος ετοιμάζεται για διάσκεψη την ερχόμενη Τετάρτη, με κομματικές πηγές να αναφέρουν ότι θα προχωρήσει σε αποκαλύψεις από το πρώτο λεπτό.
ΙΑΝΟΣ
06/03/2016

Ενώνουμε Δυνάμεις

Στο μέγιστο: Το μεγαλύτερο θα είναι λέει το καρναβάλι της Λεμεσού φέτος. Λογικό. Με τόσους καρναβαλιστές βουλευτές από τη Λεμεσό, ονόματα δεν λέμε, και η έμπνευση μεγαλώνει και οι συμμετοχές αυξάνονται
ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ
06/03/2016

Παρασκήνιο

Κονδύλι μέχρι και 175 χιλ. ευρώ είναι διατεθειμένη να δαπανήσει η Βουλή ώστε να γίνει… αλεξίσφαιρη και να φορέσει αντι-διαδηλωτική πανοπλία
ΔΗΚΤΗΣ
21/02/2016

Ψεκάστε μας κι αφήστε μας!

Τελικά αυτό που σας είχα πει την περασμένη βδομάδα ότι στις 27 Ιανουαρίου στον Ιανό στην Αθήνα, η Ελένη Θεοχάρους είχε πει ότι είχε πληροφορία πως υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ, σχετικά με τις διαβουλεύσεις που γίνονταν για τη συνένωση του κεντρώου χώρου, αποδείχθηκε ότι είχε μία κάποια δόση αλήθειας.
ΙΑΝΟΣ
21/02/2016

Ενώνουμε Δυνάμεις

Στην ασυμφωνία: Τελικά δεν κατάλαβα. Ο Κλεάνθους που είναι ΔΗΚΟ και μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας του ΔΗΚΟ, συμφωνεί με τους χειρισμούς Αναστασιάδη
ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ
21/02/2016

Παρασκήνιο

Η θετική έκπληξη από τα πρώτα στοιχεία που δημοσιοποίησε το Κτηματολόγιο για τα πωλητήρια έγγραφα Ιανουαρίου 2016 ήταν η επαρχία Αμμοχώστου. Τα πωλητήρια στην επαρχία κατέγραψαν αύξηση 38%.
ΔΗΚΤΗΣ
14/02/2016

Οι «δελφίνοι» για τις βουλευτικές και τους υπουργικούς θώκους

Ερείσματα στο ΑΚΕΛικό ακροατήριο προσπαθεί να παρουσιάσει πως έχει το ΔΗΚΟ. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως παρουσίασε τον Κυριάκο Τυρίμο ως διαγραφέντα από το ΑΚΕΛ εξαιτίας της στήριξής του προς τον Τάσσο Παπαδόπουλο
ΙΑΝΟΣ
14/02/2016

Ενώνουμε Δυνάμεις

Και από το πουθενά βρέθηκαν ΜΜΕ να λένε ότι ασχολήθηκε, λέει, ο αρχηγός της Αστυνομίας με το τι χρώμα είναι η λιμουζίνα του.
ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ
14/02/2016

Παρασκήνιο

Αν όντως δεν ανακρίθηκε ο Ζολώτας της Focus, πώς μπορεί να είναι βέβαιος ο εισαγγελέας ότι δεν προκύπτει ποινικό αδίκημα; Γιατί στην προκειμένη περίπτωση, το ποινικό θα ήταν η μίζα.
ΔΗΚΤΗΣ
31/01/2016

Αναζητούνται προσωπικότητες για ψηφοδέλτια!

Ο Κρις Τριανταφυλλίδης μίλησε μέσω twitter και διακήρυξε πως στο Νταβός χάσαμε κατά κράτος και μάλιστα έκαμε και ρίμα λέγοντας ότι «κινδυνεύει και το κράτος». Ως εδώ καλά, αν και εκείνο που φαίνεται είναι μία «ακαταστασία» στον ΔΗΣΥ…
ΙΑΝΟΣ
31/01/2016

Ενώνουμε Δυνάμεις

Στο νισάφι. Κάθε χρόνο την ίδια μέρα και την ίδια ώρα έχουμε την ίδια ακριβώς γκρίνια. Ποιος πήγε στο μνημόσυνο του Γρίβα, γιατί, τι σημαίνει και τι δεν σημαίνει.
ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ
31/01/2016

Παρασκήνιο

Έστω κι αν αποδώσουμε πεντακάθαρες προθέσεις και υπερβολικό ζήλο στον Γενικό Ελεγκτή, όσον αφορά τις παρεμβάσεις του για το Συνεργατισμό, οφείλει να είναι διπλά προσεκτικός όταν σχολιάζει ένα τόσο σημαντικό οργανισμό. Όταν και εφόσον εντοπίζει κάποια στοιχεία που μπορεί
ΔΗΚΤΗΣ
24/01/2016

Μεταγραφικές περιπλανήσεις με την κομματική βεντάλια στο χέρι

Τα τύμπανα της προεκλογικής περιόδου έχουν ξεκινήσει για τα καλά, με τις μεταγραφές υποψηφίων να προκαλούν εκπλήξεις και ανατροπές. Χαρακτηριστική η μεταγραφή του Ανδρέα Φάντη, δημοτικού συμβούλου του ΑΚΕΛ και παλαιότερα μέλους του Δ.Σ της Ομόνοιας στο ΔΗΚΟ.
ΙΑΝΟΣ
24/01/2016

Ενώνουμε Δυνάμεις

Στον ΠΑΟΚ. Τα χώματα της Κύπρου «πατάει» ο Ιβάν Σαββίδης; Αν κλείσει το deal με Μαρινόπουλο στην Αθήνα που ελέγχει την Carrefour στην Κύπρο, τότε θα γίνει της Τούμπας και στην Κύπρο. Να μην παίρνουν ιδέες κάποιοι. Για το γήπεδο μιλάμε όχι για πολιτική τούμπα.
ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ
24/01/2016

Παρασκήνιο

Στάση στη Λάρνακα θα κάνει από τον Μάρτιο η διαδρομή της Emirates, Αθήνα-Ντουμπάι, και αντιστρόφως, προσφέροντας ακόμα μία εναλλακτική σε επιβάτες, αλλά και άτομα που θέλουν να στείλουν φορτίο με την ελπίδα πως θα πιεστούν οι τσιμπημένες τιμές της Aegean.
ΔΗΚΤΗΣ
17/01/2016

POLITICS BLOG

#PoliticsBlog Το μεγάλο ερωτηματικό και ο ρόλος του Έιντε...

Το χαμόγελό του έχασε ο σχεδόν μόνιμα χαμογελαστός αστρολόγος Έιντε από τις εξελίξεις στη Γενεύη, σύμφωνα με αξιόπιστη, διπλωματική πηγή.
Του Ονασαγόρα
17/01/2017

#PoliticsBlog Γενεύη: κρυφές ματιές στην αντιπροσωπεία μας…

Την Παρασκευή στο ξενοδοχείο της κυπριακής αντιπροσωπείας στη Γενεύη υπήρξε έντονο παρασκήνιο για το μοναχικό πρωινό του Νίκαρου… Οι δημοσιογράφοι τον είδαν «μόνο και έρημο», όπως γλαφυρά περιέγραψε ένας συνάδελφος, και του υπέβαλαν τα σέβη τους!
Του Ονασαγόρα
16/01/2017

#PoliticsBlog Ο... ανεξήγητος Κοτζιάς και το τζετ λανγκ

Πολλές ήταν οι εκπλήξεις στη Γενεύη χθες. Από τη φυγή της Θεοχάρους, την άρνηση των εκπροσώπων του ενδιάμεσου (πλην Λιλλήκα) να παραστούν στο κόκτεϊλ, την επίσημη διακήρυξη του Νίκαρου ότι πήγε εκεί με δύο καπέλα (και του Προέδρου και του ηγέτη κοινότητας) και την αναφορά του Γκουτέρες στη Κυπριακή Δημοκρατία και τον Πρόεδρο της μέχρι και τον λαλίστατο Νίκο Κοτζιά ο οποίος πρόλαβε τους πάντες και τα είπε όπως… ήθελε.
Του Ονασαγόρα
13/01/2017

#PoliticsBlog Γιατί φεύγει η Θεοχάρους και άλλες ιστορίες από Γενεύη

Από άλλη πηγή μου πάντως μαθαίνω πως η Θεοχάρους αποφάσισε “να την κάνει” λόγω κυρίως ενός δημοσιεύματος της Καθημερινής...
Του Ονασαγόρα
12/01/2017

#PoliticsBlog Το πολιτικό θρίλερ, και τα spa της Γενεύης

Τελικά η Γενεύη τα έχει όλα σε ό,τι αφορά το Κυπριακό: και πολιτικό θρίλερ και μαύρη κωμωδία και αδρεναλίνη και κουτσομπολιά και διαρροές και πολιτικά αλληλομαχαιρώματα στη δική μας συνοδεία αλλά και spa...
Του Ονασαγόρα
11/01/2017

#PoliticsBlog Η πρώτη μικρή νίκη του Νίκαρου και η χολή του Μουσταφά

Κακή αρχή στη Γενευή. Όχι μόνο για τους Νίκαρο - Μουσταφά αλλά και για τους πολιτικούς μας αρχηγούς...
Του Ονασαγόρα
10/01/2017

#PoliticsBlog Από ποιους να φοβάται ο Νίκαρος;

Μια δύσκολη εβδομάδα πέρασε ο Νίκαρος στη Λευκωσία την περασμένη εβδομάδα και όπως προβλέπει άτομο του κοντινού του περιβάλλοντος η νέα εβδομάδα στη Γενεύη θα είναι “κατά πολύ χειρότερη”…
Του Ονασαγόρα
09/01/2017

#PoliticsBlog Τα σχέδια Β΄ του Νίκαρου και το άγχος του πριγκιπάτου

Ανησυχία επικρατεί σε μεγάλο κόμμα για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και τις συνομιλίες στη Γενεύη. Ανησυχία όχι μόνο για την έκβαση των συνομιλιών και το μέλλον της Κύπρου αλλά και για την αποδοχή ή απόρριψη που βρίσκουν οι εξελίξεις από τους πολίτες. Μάλιστα τόσο είναι το άγχος της ηγετικής ομάδας του κόμματος που έπεισαν και τον αρχηγό και παρήγγειλε έρευνα, “στοχευμένη δημοσκόπηση”, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη…
Του Ονασαγόρα
04/01/2017

#PoliticisBlog Οι χαριτωμενιές του Τροόδους και η Γενεύη

Επικρίσεις κατά του Νίκαρου για την πρόσφατη σύσκεψη-ταλαιπωρία στο Τρόοδος έγινε από φιλοκυβερνητικό πολιτικό πολύ πρόσφατα. Ο πολιτικός μιλούσε σε φίλους του σε κεντρικό εστιατόριο της πρωτεύουσας.
Του Ονασαγόρα
02/01/2017

#PoliticsBlog Ο τετραγωνισμός του κύκλου και ο σοφός Φούλης...

«Βασικά εκείνο που προσπαθούμε είναι να τετραγωνίσουμε τον κύκλο». Η φράση ανήκει σε άτομο που παρακολουθεί από πολύ κοντά τις διαπραγματεύσεις και γνωρίζει «πρόσωπα, πράγματα και... πρακτικές», όπως ο ίδιος υποστηρίζει...
Του Ονασαγόρα
28/12/2016

Ο αγχωμένος Νίκαρος, ο αιφνιδιαστικός Φούλης και ο συγχυσμένος Άντρος

Δεν πρόλαβαν να τελειώσουν οι εκλογές και αρκετοί χαμένοι (είναι πάρα πολλοί…) άρχισαν τις κατηγορίες και τις φωνασκίες… Όπως πληροφορήθηκα, σε κομματικό γραφείο της Λευκωσίας λίγο έλειψε να πέσει και ξύλο…
Του Ονασαγόρα
21/12/2016

#PoliticsBlog Το τρόπαιο του Νίκαρου και η μεγάλη μάχη στις δημοτικές

Με τον Γιούνκερ θα συναντηθεί σήμερα ο Νίκαρος στις Βρυξέλλες, αφού χθες δεν τα κατάφεραν λόγω του βεβαρημένου προγράμματος του Γιούνκερ. Η πηγή μου στις Βρυξέλλες (η οποία αν διαβάσετε σήμερα τα πρωτοσέλιδα όλων των εφημερίδων, επιβεβαιώνεται για όσα μου είχε αποκαλύψει χθες για τις επιδιώξεις του Νίκαρου για στήριξη από την ΕΕ) μου ανέφερε ότι ο Νίκαρος επενδύει πολλά στη σημερινή συνάντηση. Όπως μου είπε “αναμένει μετά τη συνάντηση να λάβει από τον Γιούνκερ όχι μόνο μια απλή αναφορά για στήριξη αλλά μια σημαντική δήλωση που αν είναι δυνατόν να κάνει και σαφή αναφορά στη στήριξη της Κυπριακής Δημοκρατίας”.
Του Ονασαγόρα
16/12/2016

#PoliticsBlog Τα σενάρια Αλέξη-Νίκαρου και η ''τρικυμία σε ποτήρι''…

Όπως μου ανέφερε η πηγή μου, στη συνάντηση Νίκαρου-Τσίπρα χθες βράδυ στο ξενοδοχείο Steigenberger Wiltcher`s (η οποία διήρκεσε γύρω στις τρεις ώρες) συμμετείχαν και οι Κασουλίδης και Κοτζιάς και τέθηκαν “όλα τα ανοικτά ζητήματα και όλα τα σενάρια” ενώ για λίγο συζητήθηκε και η “κρίση” στις σχέσεις Κύπρου-Ελλάδας, η οποία αποδόθηκε εν πολλοίς στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης… Στα ΜΜΕ αποδόθηκε και η “τρικυμία σε ποτήρι” για την αναφορά Νίκαρου στους “εξ’ Ελλάδος επισκέπτες”.
Του Ονασαγόρα
15/12/2016

#PoliticsBlog Οι εξ Ελλάδος επισκέπτες και η Ιερά Εξέταση του Νίκαρου

Το γενικευμένο σχόλιο του Νίκαρου για τους “εξ Ελλάδος επισκέπτες που δεν συνειδητοποιούν ότι δεν είναι το δικό τους χωριό, κωμόπολη ή περιοχή που είναι υπό κατοχή” έχει επικοινωνιακά διαρρεύσει και στην Αθήνα.
Του Ονασαγόρα
14/12/2016

#PoliticsBlog Η σταυροφορία του Νίκαρου και το αντάρτικο του Φούλη

Πάντως ο Νίκαρος το ξεκαθάρισε χθες σε όσους κάλεσε στο Προεδρικό, την ηγεσία του ΔΗΣΥ, βουλευτές, υπουργούς και συμβούλους του, ότι δεν πρέπει “με καμιά δύναμη να αφεθούν οι εκπρόσωποι του Ενδιάμεσου χώρου να αλωνίσουν και να τα διαλύσουν όλα”. Επιβεβαιώνοντας όσα η στήλη σας μετέφερε προ πολλών ημερών για τον αγώνα Νίκαρου, κυβέρνησης και ΔΗΣΥ κατά του συνασπιζόμενου Ενδιάμεσου, ο Νίκαρος ζήτησε “μηδενική ανοχή, ιδιαίτερα κατά του ΔΗΚΟ”…
Του Ονασαγόρα
13/12/2016

ΚΥΠΡΟΣ

Διαμαρτυρίες στη συζήτηση για τις Παγκύπριες εξετάσεις

Ολοκληρώθηκε η συζήτηση του νομοσχεδίου για τις Παγκύπριες εξετάσεις και τους κανονισμούς λειτουργίας Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, με την Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών (ΠΣΕΜ) να προειδοποιεί με ενδεχόμενη αποχή από τα μαθήματα, καθώς οι οργανωμένοι μαθητές διαφωνούν με διατάξεις των κανονισμών, όπως ανέφερε εκπρόσωπος των μαθητών, διαμαρτυρόμενος ότι η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παιδείας δεν επέτρεψε στη ΠΣΕΜ να διατυπώσει τις θέσεις της σε δύο συνεδρίες.
Newsroom K
18/01/2017

Ένταση στο Κακουργιοδικείο κατά την αντεξέταση Θωμά

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Κακουργιοδικείου στη Λεμεσό ο 31χρονος κατηγορούμενος Χριστάκης Θωμά, για το τριπλό φονικό της 24ης Νοεμβριου 2015, με θύματα τα αδέλφια Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή, 19 και 21 ετών, καθώς και τον 24χρονο Αιμίλιο Μιλτιάδους.
Newsroom K
18/01/2017

Ξάφρισαν χρυσοχοείο στη Λάρνακα

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 03:45 σήμερα τα ξημερώματα ήχησε στο ΚΕΜ (Κέντρο Μηνυμάτων) της Αστυνομίας ο συναγερμός χρυσοχοείου που βρίσκεται στην Οδό Παύλου Βαλσαμάκη στη Λάρνακα ιδιοκτησίας 56χρονου από τη Λάρνακα.
Newsroom K
18/01/2017
NEWS ROOM
Σύμβ. Ερντογάν: Η Κύπρος είναι πατρίδα τουρκική και έτσι θα παραμείνει | 16:02
Τρίτη διαδοχικά πτωτική συνεδρίαση στο Χ.Α. | 16:00
Πρόταση νόμου για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές από τον ΔΗΣΥ | 15:49
Ο Wilbur Ross πουλά τις μετοχές του σε Bocy και Eurobank | 15:47
Λαγκάρντ: Brexit και Τραμπ μας έχουν υποχρεώσει να δούμε την ανισότητα | 15:46
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
Viewed
ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ
Οι αλήθειες της Γενεύης
Με την κατάθεση χαρτών, γίνεται η πρώτη κίνηση ανάκτησης εδαφών που ...
politis | 12:25
#PoliticsBlog Ο... ανεξήγητος Κοτζιάς και το τζετ λανγκ
Για μενα ειναι φανερο οτι υπαρχει διασταση με την επισημη ελληνικη ...
Foivos | 17:40
Κατανοώντας τον Ερντογάν
Δεν υπαρχει λυση ωσπου οι ψευδομητερες πατριδες νεκατωνουνται η καθε ...
Foivos | 17:26
#PoliticsBlog Γιατί φεύγει η Θεοχάρους και άλλες ιστορίες από Γενεύη
Καποιος να μας εξηγησει ι πα να πει ελληνισμος οταν και σε αυτη της ...
Foivos | 17:22
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κύπρος
Πολιτική
Αθλητισμός
Οικονομική
Ελλάδα
Κόσμος
GoodLife
Πολιτισμός
Περιβάλλον
Υγεία
Media
Αγγελίες
Geek
Προσφορές
ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Απόψεις
Αφιερώματα
ΕΡΓΑΛΕΙΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Αναζήτηση
e-kathimerini
Έντυπη Έκδοση
mobile
iPnone
Tablet
Kathimerini on facebook
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Επικοινωνία
Διαφήμιση
Ταυτότητα
SPPMEDIA NETWORK
Ελληνική Έκδοση
24news.com.cy
4troxoi.24man.com.cy
24sports.com.cy
madtv.com.cy
livingetc.com.cy
mydeejay.com.cy
SPPMEDIA ACCOUNT
Login
Register
©2011 Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ All rigths reserved.
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΚΔΟΣΗ ΚΥΠΡΟΥ ΛΤΔ
ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΛΤΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΑΕ
Design & Development by BDigital
Powered by Webstudio