Kathimerini.com.cy
To μενού περιλαμβάνει 20 πιάτα με βάση τη διεθνή κουζίνα, επιμελημένα από τον σεφ Χρίστο Χατζηλύρα και την ομάδα του: από Tataki τόνου και μενταγιόν από χοιρινά φιλετάκια με σάλτσα από σύκα και μέλι, μέχρι steak και χταπόδι με φάβα Σαντορίνης. Ενημερωμένη κάβα κρασιών σε ειδικό χώρο με πάνω από 100 ετικέτες από όλο τον κόσμο με ιδιαιτερότητα στον ελληνικό αμπελώνα.
Δ-Κ 17.00-01.00
Σπύρου Κυπριανού 3Γ, Λευκωσία
Δείτε το «Barrafino» στον οδηγό Wiz
Δείτε περισσότερα εστιατόρια στον οδηγό Wiz