e-kathimerini NEWSLETTER ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ENGLISH EDITION
ADSTORE NETWORK
Τελευταία ενημέρωση: 09:33
ΤΩΡΑ:
Ειδήσεις σε 90'' φαρμακεία Είσοδος Apps Home

GOOD LIFE

Μελαγχολία, θυμός, άγχος, μοναξιά και ανία οδηγούν σε υπερφαγικά επεισόδια.
Συναισθηματική διατροφή: Η ψυχολογία στο αδυνάτισμα
Newsroom K
Ειναι πολλοί εκείνοι που δεν καταφέρνουν να αδυνατίσουν και να διατηρήσουν την απώλεια των κιλών τους, ακόμα κι όταν έχουν κάθε καλή διάθεση να ακολουθήσουν τις οδηγίες του ειδικού. Πολυ πιθανόν να είστε κι εσείς ανάμεσα σε εκείνους τους "πολλους".

ΓΥΝΑΙΚΑ

Συναισθηματική διατροφή: Η ψυχολογία στο αδυνάτισμα

Ειναι πολλοί εκείνοι που δεν καταφέρνουν να αδυνατίσουν και να διατηρήσουν την απώλεια των κιλών τους, ακόμα κι όταν έχουν κάθε καλή διάθεση να ακολουθήσουν τις οδηγίες του ειδικού. Πολυ πιθανόν να είστε κι εσείς ανάμεσα σε εκείνους τους "πολλους".
Newsroom K
27/02/2017

Nutella: Είναι στ’ αλήθεια βλαβερή για την υγεία μας;

Ότι κάτι που είναι πραγματικά τόσο νόστιμο όσο η Νutella δεν μπορεί να είναι και υγιεινό, αυτό το ξέραμε. Αυτό που μάλλον δεν γνωρίζαμε είναι το πόσο τεχνητή είναι στ’ αλήθεια η κρέμα φουντουκιού. Μια πρόσφατη γραφική παράσταση αποδεικνύει ότι τα συστατικά της περιορίζονται ως επί το πλείστον σε ζάχαρη και φοινικέλαιο.
Newsroom K
26/02/2017

Τρόποι καταπολέμησης του τοπικού λίπους

Το τοπικό πάχος στο μεγαλύτερο του ποσοστό είναι αποτέλεσμα μεταβολικών αλλαγών του οργανισμού μας κατά τέτοιο τρόπο ώστε η αποθηκευτική ικανότητα να είναι μεγαλύτερη συγκριτικά με την ικανότητα καταβολισμού και λιποδιάλυσης.
Newsroom K
25/02/2017

Το DNA και η διατροφή συνδέονται με τη μακροζωία

Οι τροφές που επιλέγουμε επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την υγεία μας. Τα τελευταία χρόνια, όμως, γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρο ότι η διατροφή παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο από ό,τι νομίζαμε στη διαμόρφωση του ρίσκου που διατρέχουμε για διάφορες νόσους, όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, τα καρδιαγγειακά νοσήματα και ο καρκίνος, ενώ διαμορφώνει σημαντικά και το πόσο ζούμε. Ωστόσο, οι μοριακοί μηχανισμοί που συνδέουν τη διατροφή με την υγεία και τη μακροζωία παραμένουν αδιευκρίνιστοι.
Newsroom K
22/02/2017

Είναι υγιεινά τα ζυμαρικά;

Τα ζυμαρικά αποτελούν ένα βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι της μεσογειακής διατροφής καθώς παρέχουν στον οργανισμό άμεση ενέργεια αλλά και βιταμίνες που είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργιά του μεταβολισμού.
Newsroom K
21/02/2017

SHOWBIZ

O Jimmy Kimmel αποθέωσε την Meryl Streep τρολάροντας τον Trump

O γνωστός παρουσιαστής και κωμικός Jimmy Kimmel παρουσίασε φέτος τα Oscars και από την εναρκτήρια ομιλία του δεν θα μπορούσε αφήσει τα σχόλια του Donald Trump για τη Meryl Streep
Newsroom K
27/02/2017

Το φανταστικό μενού των Όσκαρς

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη γιορτή του κινηματογράφου και αφού είδαμε τα δώρα που θα λάβουν οι υποψήφιοι μέσα στο διάσημο, πλέον, goody bag, ήρθε η ώρα να μάθουμε και τι θα φάνε οι καλεσμένοι στο after party!
Newsroom K
26/02/2017

Οι σωσίες του Daniel Radcliffe από το παρελθόν

Πολλές φορές έχει σχολιαστεί και είναι πάντα το ίδιο απολαυστικό και ξεκαρδιστικό.
Newsroom K
25/02/2017

Lagerfeld: Η Meryl Streep είναι «φτηνή»

Ένας «πόλεμος» μεταξύ του Χόλιγουντ και της μόδας ξεσπά λίγο πριν τα Oscars μετά από δηλώσεις που έγιναν από τον Karl Legerfeld εναντίον της Meryl Streep.
Newsroom K
24/02/2017

George Clooney: Για πρώτη φορά μιλά για τα παιδιά του

Ο George Clooney τον Ιούνιο θα γίνει μπαμπάς διδύμων και μέχρι χθες ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και η Amal είχαν κάνει κάποια δήλωση για το γεγονός. Τώρα ο ηθοποιός, με αφορμή την επίσκεψή του στην Γαλλική εκπομπή '"Rencontres de Cinema'' μίλησε για τα συναισθήματά του, ενώ δήλωσε ''τρισευτυχισμένος''.
Newsroom K
23/02/2017

ΤΑΞΙΔΙΑ

Ενας τσολιάς στην Κολωνία

Αλλη μία ελληνογερμανική παρεξήγηση. Αυτή τη φορά αθώα, καλλιτεχνική, και επιπλέον... δόθηκε επαρκής εξήγηση. Αφορμή για την παρεξήγηση στάθηκε η καταστροφή μέρους ενός γκράφιτι που φιλοτέχνησαν το περασμένο καλοκαίρι ο Μανώλης Αναστασάκος και ο Βασίλης Γρυπάρης στην Κολωνία.
Newsroom Κ, Αθήνα
27/02/2017

Αμερική: Με τους Ινδιάνους Μακάα

Οδηγήσαμε περίπου τρεις ώρες από το πανέμορφο Σιάτλ, της Πολιτείας της Ουάσιγκτον, για να φτάσουμε στην Ολυμπιακή Χερσόνησο, με τον Ειρηνικό Ωκεανό να απλώνεται απέραντος, μεγαλειώδης στ’ αριστερά μας.
Newsroom Κ, Αθήνα
26/02/2017

Interlaken: Ελβετία που κόβει την ανάσα

Ταξιδεύουμε έως την κορυφή της Ευρώπης με τρένο και χαζεύουμε από το παράθυρο άγριες ορθοπλαγιές, όμορφα σαλέ, χιόνια και τον κόσμο μας που αλλάζει.
Newsroom Κ, Αθήνα
25/02/2017

Ακαταμάχητη Πάτρα

Δεν είναι μόνο καρναβάλι, αλλά και αγέρωχα νεοκλασικά που προδίδουν περασμένα μεγαλεία, πεζόδρομοι γεμάτοι ζωή, ένα εξαιρετικό αρχαιολογικό μουσείο και μια ιστορική οινοπαραγωγική μονάδα...
Newsroom Κ, Αθήνα
23/02/2017

Στον ρυθμό της αποκριάς

Η συνοικία της Χάρμαινας, όπου παλιά βρίσκονταν τα ταμπάκικα –τα εργοστάσια κατεργασίας δέρματος– είναι η πρωταγωνίστρια των ημερών στην Αμφισσα, καθώς εδώ γίνονται όλες οι προετοιμασίες για τα αποκριάτικα δρώμενα της πόλης.
Newsroom Κ, Αθήνα
19/02/2017

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Ραβανί σοκολάτα

Ετοιμάζουμε το σιρόπι πρώτα, για να το αφήσουμε να κρυώσει προτού φτιάξουμε το ραβανί. Βράζουμε σε ένα κατσαρολάκι το νερό με τη ζάχαρη για 1 - 2 λεπτά (ο χρόνος μετράει μετά τον κοχλασμό). Αποσύρουμε το σιρόπι και το αφήνουμε να κρυώσει.
Newsroom K
27/02/2017

Η λαγάνα του Ντίνου

Σε ένα μέτριο μπολ, βάζουμε τη μαγιά και περίπου 100 ml χλιαρό νερό και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι, μέχρι να διαλυθεί η μαγιά εντελώς. Προσθέτουμε 5 κουτ. σούπας από το μαλακό αλεύρι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα, μέχρι να αναμειχθούν και να έχουμε έναν πηχτό χυλό. Σκεπάζουμε με πετσέτα και αφήνουμε σε ζεστό περιβάλλον για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να φουσκώσει.
Newsroom K
26/02/2017

Σπαγκέτι βόνγκολε

Σε μια βαθιά κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει, βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Newsroom K
25/02/2017

Ροδίτικο καλαμάρι με ρύζι, μυρωδικά και καραβιδόψιχα

Το μυστικό είναι η χρήση σαλιγκαριών της θάλασσας ή καραβιδόψιχας στη γέμιση.
Newsroom K
24/02/2017

Εύκολη σπιτική λαγάνα

Σε ένα βαθύ μπολ ή στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το αλεύρι, το αλάτι, τη ζάχαρη, το λάδι, θρυμματίζουμε τη μαγιά με τα δάχτυλά μας και ανακατεύουμε.
Newsroom Κ, Αθήνα
23/02/2017

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Πάνθεον/Παραδοσιακή ταβέρνα

Ανοικτό το σαββατοκύριακο από το πρωί με καφέδες και ροφήματα, στη συνέχεια με τοπικές γεύσεις
Newsroom K
27/02/2017

Chaplins/Bar

Τραπεζάκια, καναπέδες, spirits και σερί από μπίρες μέσα από δεκάδες επιλογές που παραπέμπουν σε «on the go» διάθεση.
Newsroom K
26/02/2017

Geometry/Club

Δυνατό club στο κέντρο της πόλης με δύο μπαρ και mainstream μουσική, dance και ελληνική. Αγαπά τα live με special guest.
Newsroom K
25/02/2017

Τα καλύτερα αποκριάτικα πάρτι της Λεμεσού

Η Λεμεσός αναμφίβολα είναι η πόλη με τη μεγαλύτερη κίνηση επισκεπτών την περίοδο της Αποκριάς. Την Κυριακή οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με την μεγάλη Καρναβαλίστικη παρέλαση, όμως η πόλη βρίσκεται σε τρελούς ρυθμούς εδώ και δύο εβδομάδες
Newsroom K
25/02/2017

Bar & Grill «Salut»

Σε ένα όμορφο πέτρινο διατηρητέο, με καφέδες και ροφήματα, πειραγμένα cocktails και ποικιλία από μπίρες, με soul και jazz ήχους.
Newsroom K
24/02/2017

ΣΙΝΕΜΑ

Οι διασώστες «Λευκά Κράνη» δεν θα παρευρεθούν στα 'Οσκαρ

Τα μέλη της οργάνωσης «Λευκά Κράνη», οι εθελοντές διασώστες στις ανταρτοκρατούμενες περιοχές της Συρίας και πρωταγωνιστές του ντοκιμαντέρ «The White Helmets», υποψήφιου για βραβείο Όσκαρ, δεν θα μπορέσουν τελικά να παραστούν στην 89η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ στο Λος Άντζελες στις 26 Φεβρουαρίου, επικαλούμενοι την επιτακτικότητα της δουλειάς τους και ένα διαβατήριο που δεν έγινε αποδεκτό.
Newsroom K
26/02/2017

Όσκαρ 2017: Πώς φτιάχνονται τα πολύτιμα αγαλματίδια

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες εν όψει της 89ης απονομής των βραβείων Όσκαρ, με κάθε χρυσό αγαλματίδιο που θα απονεμηθεί, να απολαμβάνει ανάλογης φροντίδας με εκείνης των αστεριών του Χόλιγουντ, τα οποία φιλοδοξούν από την πλευρά τους να εντυπωσιάσουν με την εμφάνισή τους.
Newsroom K
26/02/2017

Οι καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ

Ενώ μετράμε αντίστροφα για τα Όscars που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή το βράδυ και όλα τα σημαντικότερα πρόσωπα από όλους τους χώρους θα βρεθούν εκεί.
Newsroom K
25/02/2017

Οι άβολες στιγμές των Οσκαρ που έγραψαν Ιστορία

Ναι, είναι ίσως το πιο λαμπερό σόου της χρονιάς. Τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood φοράνε τα καλά τους και πάνε να γιορτάσουνε τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς. Υπήρξαν όμως και πολλές... άβολες στιγμές. Άλλες θέλουμε να τις ξεχάσουμε, άλλες θέλουν οι πρωταγωνιστές να τις ξεχάσουν και άλλες θέλουμε απλά να της βλέπουμε ξανά και ξανά.
Newsroom K
25/02/2017

Η γυναίκα που ξέρει τους νικητές των Όσκαρ

Όλος ο κόσμος αγωνιά μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των βραβείων Όσκαρ. Εκτός από δύο άτομα που γνωρίζουν ήδη τους νικητές!
Newsroom Κ, Αθήνα
25/02/2017

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Λουκουμάδες με ιστορία 90 ετών

Η ιστορία των λουκουμάδων του Μουτουλλά με τη μυστική συνταγή ξεκινάει από τον Ιωάννη Σαζεΐδη ο οποίος γεννήθηκε στον Καλοπαναγιώτη το 1889 και όταν ήταν ακόμη έφηβος έφτασε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, όπου μυήθηκε στη ζαχαροπλαστική.

Του Μιχάλη Χριστοδούλου
29/06/2015

Οι άνθρωποι και η μεικτή κουζίνα της Περιστερώνας

Ένας βυζαντινός πεντάτρουλος ναός χιλίων ετών, ένα μουσουλμανικό τέμενος του 18ου αιώνα, ένας ζωογόνος ποταμός, τα αναπτυξιακά έργα ανάπλασης και οι ανάμεικτες γαστρονομικές συνήθειες με πρωταγωνιστή το συρτό οφτό κλέφτικο του Πορφύριου συμπληρώνεται το προφίλ της σύγχρονης Περιστερώνας της Λευκωσίας
Του Μιχάλη Χριστοδούλου
02/06/2015

Στην Περιστερώνα ξέρουν το κλέφτικο καλύτερα

Το οφτό κλέφτικο στην Περιστερώνα λέγεται συρτό και παρασκευάζεται από την οικογένεια Πορφυρίου από το 1985. Το συγκεκριμένο πιάτο, ένεκα της δυναμικής και της νοστιμιάς του, έχει καταστήσει την Περιστερώνα έναν δημοφιλή γαστρονομικό προορισμό, προσελκύοντας επισκέπτες όχι μόνο από την περιοχή αλλά από ολόκληρη την Κύπρο.
Του Μιχάλη Χριστοδούλου
26/05/2015

Μαριλένα Ιωαννίδου: Καθοδηγούμενη από τις μυρωδιές της Κύπρου

Τον Σεπτέμβριο του 2014 παρουσιάστηκε ένα εξαιρετικό βιβλίο 336 σελίδων, γερμανικής παραγωγής με θέμα την κυπριακή γαστρονομία με τίτλο «Cyprus: A culinary journey» σε δύο ξεχωριστές εκδόσεις στα αγγλικά και ελληνικά. Συνδετικός κρίκος της ομάδας των Γερμανών δημιουργών της έκδοσης με την Κύπρο ήταν η ερευνήτρια της κυπριακής γαστρονομίας Μαριλένα Ιωαννίδου.
Του Μιχάλη Χριστοδούλου
22/05/2015

Οι γαστρονομικοί θησαυροί της Ανώγυρας

Διανύοντας μία ευχάριστη διαδρομή ανάμεσα σε κρεμαστούς ογκόλιθους, χαρουπιές, αμυγδαλιές και αμπέλια, βρεθήκαμε στο γραφικό χωριό της επαρχίας Λεμεσού και γίναμε μάρτυρες της αυθεντικότητας που χαρακτηρίζει την αρχιτεκτονική του, αλλά και τους κατοίκους του
Του Μιχάλη Χριστοδούλου
24/04/2015
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
Viewed
Στο σέξι after party του Vanity Fair για τα Oscars (27.02.2017 | 14:46)
Survivor: Οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση (28.02.2017 | 09:20)
Oscars 2017: Tα καλύτερα beauty looks (27.02.2017 | 12:04)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κύπρος
Πολιτική
Αθλητισμός
Οικονομική
Ελλάδα
Κόσμος
GoodLife
Πολιτισμός
Περιβάλλον
Υγεία
Media
Αγγελίες
Geek
Προσφορές
ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Απόψεις
Αφιερώματα
ΕΡΓΑΛΕΙΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Αναζήτηση
e-kathimerini
Έντυπη Έκδοση
mobile
iPnone
Tablet
Kathimerini on facebook
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Επικοινωνία
Διαφήμιση
Ταυτότητα
SPPMEDIA NETWORK
Ελληνική Έκδοση
24news.com.cy
4troxoi.24man.com.cy
24sports.com.cy
madtv.com.cy
livingetc.com.cy
mydeejay.com.cy
SPPMEDIA ACCOUNT
Login
Register
©2011 Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ All rigths reserved.
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΚΔΟΣΗ ΚΥΠΡΟΥ ΛΤΔ
ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΛΤΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΑΕ
Design & Development by BDigital
Powered by Webstudio