e-kathimerini NEWSLETTER ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ENGLISH EDITION
ADSTORE NETWORK
Τελευταία ενημέρωση: 23:57
ΤΩΡΑ:
Ειδήσεις σε 90'' φαρμακεία Είσοδος Apps Home
Βουλευτικές Εκλογές
Είδαν σωστά τα Exit Polls: Οι πρώτοι και οι οχτώ στο σύνολο
Μετά το πέρας του μεγαλύτερου μέρους της χθεσινής ψηφοφορίας και τη μειωμένη όπως φάνηκε από το πρωί κάθοδο των ψηφοφόρων για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, το ενδιαφέρον εστιάστηκε από τις πέντε και μετά το απόγευμα, στις κάλπες εξόδου (Exit Polls). περισσότερα

Πολιτική: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τουρκία: Απόσυρση της απόφαση για το δημοψήφισμα της «Ένωσης»

Την άμεση απόσυρση της απόφασης για τον «εορτασμό» της επετείου του ενωτικού δημοψηφίσματος ζητά το Προεδρικό Μέγαρο της Τουρκίας. Ο στενός συνεργάτης του Τούρκου Προέδρου και εκπρόσωπος Τύπου του Προεδρικού, καθηγητής Ιμπραχίμ Καλίμ δηλώνει ότι η ε/κ πλευρά πρέπει να πραγματοποιήσει βήματα προς την κατεύθυνση της επίλυσης του Κυπριακού Προβλήματος.
Του Νίκου Στέλγια
22/02/2017

Καμία απόφαση για την εκ περιτροπής Προεδρία, λένε κυβερνητικές πηγές

Με κατηγορηματικό τρόπο πληροφορίες της «Κ» από κυβερνητικές πηγές, αποκλείουν την ύπαρξη συμφωνίας ανάμεσα στις δυο πλευρές αναφορικά με την εκ περιτροπής Προεδρία.
Του Μιχάλη Τσικαλά
22/02/2017

Αβέρωφ προς Ακιντζί: Οδηγίες από τρίτους δεν παίρνουμε

«Έχουμε αξιοπρέπεια και η αξιοπρέπεια δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπά μας αλλά με την κοινότητά μας, την Κυπριακή Δημοκρατία, τη βουλή και την εκτελεστική εξουσία. Οδηγίες και διαταγές από τρίτους δεν παίρνουμε» ανέφερε το πρωί στο κρατικό ραδιόφωνο ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.
Της Μαρίνας Οικονομίδου
22/02/2017

Έκκληση του ΡΤΚ προς τους ηγέτες να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις

Το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα (ΡΤΚ) κάλεσε τους ηγέτες να έρθουν σε επαφή και να βρουν τρόπους να συνεχίσουν τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων και να καταβάλουν ειλικρινείς προσπάθειες να επιτύχουν στις διαπραγματεύσεις στη βάση μιας διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα.
Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ
22/02/2017

Βάλλει εκ νέου ο Ακιντζί με άξονα τη θετική ψήφο και εκ περιτροπής

Λίγο μετά την διακοπή των συνομιλιών στο Κυπριακό, ο Μουσταφά Ακιντζί στέλνει νέα μηνύματα στην ε/κ πλευρά και στην κοινότητα του. Ο κ. Ακιντζί, για μια ακόμη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, δίνει την δική του ερμηνεία για τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα και ασκεί κριτική στην ηγεσία του Νίκου Αναστασιάδη.
Του Νίκου Στέλγια
22/02/2017

H Ευρωζώνη δημιουργεί πάλι δουλειές

Οι νέες παραγγελίες σε υπηρεσίες και σε μεταποίηση ήταν οι υψηλότερες από το 2011.
Newsroom Κ, Αθήνα
22/02/2017

To Πάφος2017 φαίνεται ότι κερδίζει το ευρωπαϊκό στοίχημα

Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Πολιτισμού και Παιδείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έκανε επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο από τις 20 έως τις 22 Φεβρουαρίου προκειμένου να έχουν ιδία αντίληψη περί της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος2017.
Του Απόστολου Κουρουπάκη
22/02/2017

Κομισιόν: Η Κύπρος βιώνει υπερβολικές ανισορροπίες

Η Κύπρος βρίσκεται μεταξύ 13 κρατών μελών της ΕΕ για τα οποία η Κομισιόν ανακοίνωσε σήμερα πως εντόπισε ανισορροπίες ή υπερβολικές ανισορροπίες, για το 2016.
Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ
22/02/2017

Αναστασιαδης: Λυπάμαι για την απόφαση Ακιντζί

Θέση μέσω ανάρτησης στο Twitter πήρε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιαδης στο θέμα της αποχώρησης Ακιντζι.
Newsroom K
22/02/2017

Ακιντζί: Περιμένει ψήφιση πρότασης του ΔΗΣΥ

Τη ψήφιση της πρότασης του ΔΗΣΥ στην Ολομέλεια της Βουλής περιμένει ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί ούτως ώστε να προχωρήσει στο ζήτημα των συνομιλιών σύμφωνα με έγκυρες πηγές της «Κ».
Της Μαρίνας Οικονομίδου
22/02/2017

ΠτΔ: Έτοιμοι να συνεργαστούμε στενά με τη νέα αμερικανική Κυβέρνηση

Την ετοιμότητα και αποφασιστικότητα της κυπριακής Κυβέρνησης και του ιδίου προσωπικά να εργαστούν στενά με τη νέα αμερικανική Κυβέρνηση «για την περαιτέρω ενίσχυση της στρατηγικής μας συνεργασίας σε όλους τους τομείς» εξέφρασε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης
Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ
22/02/2017

Κομισιόν: Έκθεση για τις μακροοικονομικές ανισορροπίες στα κράτη μέλη

Τα κράτη μέλη σημειώνουν πρόοδο στην υλοποίηση των εξατομικευμένων κατευθύνσεων πολιτικής που έλαβαν πέρυσι σχετικά με την ενίσχυση των επενδύσεων, την προώθησης διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και τη διασφάλιση υπεύθυνων δημοσιονομικών πολιτικών, σύμφωνα με την Κομισιόν, η οποία δημοσίευσε σήμερα την ετήσια ανάλυσή της για την οικονομική και κοινωνική κατάσταση στα κράτη μέλη, μαζί με αξιολόγηση των ανισορροπιών που εξακολουθούν να υφίστανται.
Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ
22/02/2017

ΓΓ ΑΚΕΛ: Οι δύο ηγέτες να αναλάβουν το μερίδιο που τους αναλογεί

Τη λύπη και την ανησυχία του για το γεγονός ότι έχει αναβληθεί η αυριανή συνάντηση των δύο ηγετών εξέφρασε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, ο οποίος ωστόσο κάλεσε παράλληλα τους δύο ηγέτες να αναλάβουν ο καθένας το μερίδιο που του αναλογεί και να καταβάλουν προσπάθειες για να βρεθούν τρόποι ξεπεράσματος της αποτελμάτωσης όπως έχει διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή.
Newsroom K
22/02/2017

ΚΕ: Ο Ακιντζί να αναλάβει τις ευθύνες του εναντι των Τ/κ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη λύπη του για την εν λόγω εξέλιξη και την ίδια στιγμή επανέλαβε την ετοιμότητά του για συνέχιση του ουσιαστικού διαλόγου επί των θεμάτων όπου υπάρχουν διαφωνίες, έτσι ώστε να καταλήξουμε σε ένα αποτέλεσμα στη βάση των σχετικών αποφάσεων των ΗΕ, του Συμβουλίου Ασφαλείας, καθώς επίσης και της κοινής διακήρυξης των δύο ηγετών το 2014».
22/02/2017

ΚΕ: Ακυρώθηκε η αυριανή συνάντηση Αναστασιάδη- Ακιντζί

Προς αδιέξοδο φαίνεται πως βαίνει η διαδικασία των διαπραγματεύσεων για το κυπριακό, εφόσον δεν θα πραγματοποιηθεί η αυριανή προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί. Κι αυτό μετά από άρνηση του Ακιντζί στο να πραγματοποιηθεί η συνάντηση, άρνηση την οποία εξέφρασε στην ειδική αντιπρόσωπο των Ηνωμένων Εθνών Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.
Newsroom K
22/02/2017

Κοτζιάς: Οι Τούρκοι ψάχνουν δικαιολογίες σε ιστορίες του 1950

Τόσο μέσω της συνέντευξής του στον Αλέξη Παπαχελά και στην εκπομπή «Ιστορίες» του ΣΚΑΙ όσο και μέσω των κοινωνικών δικτύων, ο Έλληνας ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς δίνει το στίγμα του για τα όσα συμβαίνουν στο κυπριακό το τελευταίο διάστημα.
Newsroom K
22/02/2017

Πρόεδρος Βουλής: Αρνητικότατη η στάση Ακιντζί για ενωτικό δημοψήφισμα

Αρνητικότατη, απαράδεκτη και προφάσεις εν αμαρτίαις, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης στη στάση του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί να αναδείξει ως ζήτημα και εμπόδιο για συνέχιση των συνομιλιών και της παρουσίας του στο τραπέζι του διαλόγου, την τροπολογία που ψήφισε η Βουλή των Αντιπροσώπων επί των κανονισμών λειτουργίας των σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης για τη διδασκαλία του ενωτικού δημοψηφίσματος.
Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ
22/02/2017

Koτζιάς: Γιατί είπα ναι σε μια δεύτερη Γενεύη

«Χωρίς να είμαστε προκλητικοί, σε κάθε ενέργεια της Τουρκίας υπάρχει κατάλληλη και νομική και πολιτική και διπλωματική απάντηση» τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς κατά τη συνέντευξή του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Ιστορίες».
Newsroom K
22/02/2017

Μήνυμα από Ν. Κοτζιά στην Άγκυρα

Ως ένα βήμα «πολύ κοντά» στην καταπάτηση των «κόκκινων γραμμών» της Αθήνας στο Αιγαίο περιγράφει τις βολές που πραγματοποίησε τουρκική ακταιωρός στα ελληνικά χωρικά ύδατα ανατολικά του Φαρμακονησίου την περασμένη Παρασκευή ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.
Newsroom Κ, Αθήνα
22/02/2017

ΠτΔ: Είναι προφανές ότι έχει ραγίσει το γυαλί

Για ένα ασήμαντο, ελάχιστο γεγονός θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των διαπραγματεύσεων που διακόπτεται ο διάλογος και εγωιστικά κάποιοι εμμένουν να νομίζουν ότι μπορεί να ταπεινώσουν τους συνομιλητές τους, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.
Newsroom K
21/02/2017

ΚΥΠΡΟΣ

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας από αύριο

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 0 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.
Newsroom K
22/02/2017

Το ΤΕΠΑΚ διεκδικεί εκατομμύρια του σκανδάλου με τα κτίρια

Την ώρα που οι ποινικές έρευνες για το σκάνδαλο με τα κτίρια του ΤΕΠΑΚ συνεχίζονται εδώ και ένα χρόνο η διοίκηση του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει ενώπιον της δικαιοσύνης αριθμό ιδιοκτητών κτιρίων που έχει ενοικιάσει και για τα οποία υπάρχουν τρανταχτά στοιχεία για τα συμβόλαια ενοικίασης που συνάφθηκαν από το προηγούμενο συμβούλιο του ΤΕΠΑΚ.
Του Απόστολου Τομαρά
22/02/2017

Ταυτοποιήθηκε ο άτυχος 31χρονος δύτης Αντρέας Γιάγκου

Στην περιοχή Λίμνες στον κόλπο του Λατσιού, 15 και πλέον χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο που χάθηκε φέρεται να εντοπίστηκε νεκρός ο 31χρονος δύτης. Αυτή τη στιγμή σκάφος της λιμενικής μεταβαίνει στον χώρο.
Newsroom K
22/02/2017
NEWS ROOM
Σάλκε - ΠΑΟΚ 1-1: «Αντίο» με ψηλά το κεφάλι | 23:57
Σεβίλλη - Λέστερ 2-1: Ανοιχτοί λογαριασμοί | 23:55
Πόρτο - Γιουβέντους 0-2: Μίλησαν οι αλλαγές | 23:52
Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας από αύριο | 22:37
ΛΟΤΤΟ # 1 13 18 19 21 40 + 37 | 22:13
#PoliticsBlog
#PoliticsBlog Ο Μουσταφά που έγινε Ντενκτάς και ο Νίκαρος υπερυπουργός | 22/02/2017
#PoliticsBlog Το ραντεβού του Νίκαρου στα τυφλά και ο... Γαβρίλης | 21/02/2017
#PoliticsBlog Ένας διορισμός αρίστου που συζητείται πολύ... | 20/02/2017
#PoliticsBlog Η μασκαράτα και τα δύο μαθήματα που πήρε ο Νίκαρος  | 17/02/2017
#PoliticsBlog Το Πράσινο Μίλι και πώς ο Φούλης σηκώνει το γάντι  | 16/02/2017
ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ
Χρειάζεται ένας Μαντέλα!
Σωστές θέσεις αλλά υπέρ το δέον ιδανικές για την κυπριακή πραγματικότητα. ...
EVGENIOS NICOLAOU | 09:13
Μία άκαιρη απόφαση
Θα ήθελα να ξέρω αν οι βουλευτές όταν ψήφιζαν τον κανονισμό για το ...
ELEFTHERIOS | 15:35
Σκληρές επικρίσεις σε Νικόλα εξαπολύει αποχωρώντας ο Αρμεύτης
Δεν μας νοιάζει αν γινουμε Συρία φτάνει η Στράκκα να προεδρεύει.
Γιώργος | 13:50
#PoliticsBlog Η απόφαση, ο Κωστάκης, ο Νίκαρος και οι προεδρικές...
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ. Οκ. Εξ ιδίων τα αλλότρια...
ΣΟΦΟΚΛΗΣ | 12:34
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κύπρος
Πολιτική
Αθλητισμός
Οικονομική
Ελλάδα
Κόσμος
GoodLife
Πολιτισμός
Περιβάλλον
Υγεία
Media
Αγγελίες
Geek
Προσφορές
ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Απόψεις
Αφιερώματα
ΕΡΓΑΛΕΙΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Αναζήτηση
e-kathimerini
Έντυπη Έκδοση
mobile
iPnone
Tablet
Kathimerini on facebook
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Επικοινωνία
Διαφήμιση
Ταυτότητα
SPPMEDIA NETWORK
Ελληνική Έκδοση
24news.com.cy
4troxoi.24man.com.cy
24sports.com.cy
madtv.com.cy
livingetc.com.cy
mydeejay.com.cy
SPPMEDIA ACCOUNT
Login
Register
©2011 Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ All rigths reserved.
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΚΔΟΣΗ ΚΥΠΡΟΥ ΛΤΔ
ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΛΤΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΑΕ
Design & Development by BDigital
Powered by Webstudio