e-kathimerini NEWSLETTER ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ENGLISH EDITION
ADSTORE NETWORK
Τελευταία ενημέρωση: 18:57
ΤΩΡΑ:
Ειδήσεις σε 90'' φαρμακεία Είσοδος Apps Home
90 News
90'' Σε νέα τροχιά έβαλε η Γενεύη το Κυπριακό
Με τις προετοιμασίες για την έναρξη του έργου που θα επιτελέσει η ομάδα εμπειρογνωμόνων που αποφασίσθηκε στη Γενεύη συνεχίζονται οι διεργασίες στο Κυπριακό. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων θα συνέλθει στο Μον Πελερέν στις 18, 19 και 20 Ιανουαρίου.  περισσότερα
Video

Εκπομπές: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

90'' Σε νέα τροχιά έβαλε η Γενεύη το Κυπριακό

Με τις προετοιμασίες για την έναρξη του έργου που θα επιτελέσει η ομάδα εμπειρογνωμόνων που αποφασίσθηκε στη Γενεύη συνεχίζονται οι διεργασίες στο Κυπριακό. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων θα συνέλθει στο Μον Πελερέν στις 18, 19 και 20 Ιανουαρίου.
Newsroom K
16/01/2017

90'' Επιστρέφει δικαιωμένος ο Αναστασιάδης από τη Γενεύη

Απόλυτα δικαιωμένος επιστρέφει από τη Γενεύη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας ότι τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης των εργασιών για το Κυπριακό, επιβεβαίωσαν την ορθότητα της απόφασής του να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για πραγματοποίηση του δείπνου της 1ης Δεκεμβρίου προς άρση του αδιεξόδου στο Κυπριακό.
Newsroom K
13/01/2017

90'' ΓΓ ΟΗΕ: Δεν μπορεί να αναμένονται θαύματα

Με εύσημα στους ηγέτες των δυο κοινοτήτων για το έργο που έχει επιτελεσθεί αλλά και συγκρατημένα αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της διάσκεψης εμφανίσθηκε ο Γ.Γ του ΟΗΕ. Στην πρώτη επίσημη πληροφόρηση για τα όσα διημείφθησαν κατά την έναρξη της διάσκεψης ο ΓΓ του ΟΗΕ αφού αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για την αποφασιστικότητα των δυο ηγετών τόνισε ότι δεν μπορεί να αναμένονται γρήγορες λύσεις.
Newsroom K
12/01/2017

90'' Επί χάρτου κρεμάμενο το Κυπριακό

Ως η πιο σημαντική μέρα των συνομιλιών στη Γενεύη πριν από τη διάσκεψη της Πέμπτης θεωρείται η σημερινή, μιας και στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα κατατεθούν χάρτες. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» από τη Γενεύη η ε/κ πλευρά στο πλαίσιο της προετοιμασίας της έχει 14 εναλλακτικά σενάρια με χάρτες. Οι χάρτες, πριν παραδοθούν στον ειδικό απεσταλμένο για το Κυπριακό, θα μελετηθούν από τους εμπειρογνώμονες.
Newsroom K
11/01/2017

90'' Συνομιλίες με το βλέμμα στην Πέμπτη

Με το κεφάλαιο της διακυβέρνησης στο οποίο συγκαταλέγεται το ακανθώδες ζήτημα της εκ περιτροπής Προεδρίας ξεκίνησε η δεύτερη μέρα των συνομιλιών στην Γενεύη. Για την ελληνοκυπριακή πλευρά το θέμα της εκ περιτροπής παραμένει κόκκινη γραμμή, ενώ η τουρκοκυπριακή ζητά καταρχήν συμφωνία. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε ότι «θα εργαστούμε εντατικά, με την ελπίδα να αποδώσουν οι συνομιλίες και να καταλήξουμε σε θετικά αποτελέσματα»
Newsroom K
10/01/2017

90'' Παρούσα η ΕΕ στη διάσκεψη της Γενεύης

Με την παρουσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επίσημα θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη η διάσκεψη της Γενεύης για το Κυπριακό. Για το συγκεκριμένο θέμα υπήρχαν έντονες αντιδράσεις από τουρκικής πλευράς οι οποίες, ωστόσο, όπως μεταδίδεται, κάμφθηκαν.
Newsroom K
09/01/2017

90'' Το Εθνικό καθόρισε τη στρατηγική ενόψει Γενεύης

Ρόλο στις διαπραγματεύσεις που θα διεξαχθούν στην Γενεύη θα έχει το Εθνικό Συμβούλιο το οποίο θα συνοδεύσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όπως ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ διεξήχθη μια εξαντλητική συζήτηση στην συνεδρία του Συμβουλίου τονίζοντας ότι το κυπριακό βρίσκεται σε μια καθοριστική φάση.
Newsroom K
05/01/2017

90'' Παρούσα η Κυπριακή Δημοκρατία στην Γενεύη διά του ΠτΔ

Με τις ιδιότητες του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και αυτή του ηγέτη της Ελληνοκυπριακής πλευράς θα μεταβεί στη Γενεύη ο Νίκος Αναστασιάδης όπως ο ίδιος ανέφερε μετά το πέρας της συνάντησης που είχε με τον Μουσταφά Ακιντζί.
Newsroom K
04/01/2017

90'' Μαχητής του ISIS o μακελλάρης του «Ρέινα»

Ο μακελάρης της Πόλης φέρεται να είναι μαχητής του ISIS σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα. Ο δράστης της επίθεσης στο νυχτερινό κέντρο "Ρέινα" της Κωνσταντινούπολης, ο οποίος εξακολουθεί να διαφεύγει, είχε πολεμήσει στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ) στη Συρία, γράφουν τουρκικές εφημερίδες.
Newsroom K
03/01/2017

90'' Ο ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην Πόλη

Δύο εικοσιτετράωρα μετά το μακελειό σε κέντρο διασκέδασης στην Πόλη και ο ISIS ανέλαβε και επίσημα την ευθύνη για την πολύνεκρη επίθεση. Η τρομοκρατική οργάνωση με ανακοίνωσή της αναφέρει πως στόχος της επίθεσης ήταν κέντρο όπου «οι χριστιανοί γιορτάζουν την γιορτή των αποστατών».
Newsroom K
02/01/2017

Α. Βασιλείου: Δεν είχαμε ποτέ τέτοια ευκαιρία για λύση

Τη θέση ότι δεν υπήρξε ποτέ τέτοια ευκαιρία για λύση του κυπριακού εκφράζει στην κάμερα του «The_Experts» η τέως επίτροπος της Κύπρου στην Ε.Ε. Ανδρούλλα Βασιλείου, προσθέτοντας ότι, πρέπει να γίνει κάθε προσπάθεια για να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα.
Newsroom K
28/12/2016

90'' Μάχη χαρακωμάτων για το ΓεΣΥ

Ανησυχητικό χαρακτηρίζεται το κλίμα που επικρατεί στον χώρο της υγείας από τη νέα αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ γιατρών και υπουργείου Υγείας. Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Οικονομικής Καθημερινής» η μελέτη που ετοιμάζεται για λογαριασμό του ΠΙΣ και αφορά το ΓεΣΥ αντιμετωπίζεται με καχυποψία.
Newsroom K
28/12/2016

90'' ΚΕ: Αν θέλετε θετικό αποτέλεσμα, δεχτείτε Συμβ. Ασφαλείας και ΕΕ

Δεν θέλει τους 5 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ στη Γενεύη ο Μουσταφά Ακιντζί. Υπογραμμίζει εξάλλου, πως είναι ξεκάθαρη η συμφωνία του δείπνου της 1ης Δεκεμβρίου, υπογραμμίζοντας ότι γύρω από το τραπέζι πρέπει να είναι οι δύο πλευρές και οι εγγυήτριες δυνάμεις.
Newsroom K
27/12/2016

90'' Ν. Αναστασιάδης: Παρούσα η Κυπριακή Δημοκρατία στη Γενεύη

Τελευταία συνάντηση της χρονιάς για Αναστασιάδη Ακκιντζί η σημερινή με τους δύο ηγέτες να προετοιμάζουν το έδαφος για την πολυμερή της Γενεύης, κλείνοντας ανοικτά ζητήματα.
Newsroom K
22/12/2016

90'' Ο κύβος ερρίφθη για τον 3ο γύρο αδειοδότησης

Ως εξόχως σημαντική για τον προγραμματισμό της Λευκωσίας στα ενεργειακά θεωρείται η σημερινή μέρα. Το Υπουργικό, έδωσε το πράσινο φως για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τις εταιρείες ή κοινοπραξίες για την ανάθεση των δικαιωμάτων έρευνας και ανάπτυξης του γ` γύρου αδειοδοτήσεων για Κυπριακή ΑΟΖ.
Newsroom K
21/12/2016

90'' Ο εφιάλτης της Νίκαιας πάνω από το Βερολίνο

Νύχτα τρόμου μπορεί να χαρακτηριστεί η χθεσινή μετά τη χθεσινή αιματηρή επίθεση, στο δυτικό Βερολίνο με τις αρχές να πιθανολογούν ότι πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα. Γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο οδηγός είναι Πακιστανός και ήρθε στη Γερμανία μέσω της βαλκανικής οδού.
Newsroom K
20/12/2016

90'' Νικητής ο διπολισμός, χαμένος ο Ενδιάμεσος

Νίκη του ΑΚΕΛ και του Δημοκρατικού Συναγερμού ανέδειξε η κάλπη των δημοτικών εκλογών με τα δυο κόμματα να μονοπωλούν το ενδιαφέρον στους μεγάλους δήμους.
Newsroom K
19/12/2016

90'' ΠτΔ: «Έτοιμη η ΕΕ να διαδραματίσει τον ρόλο που της αναλογεί»

Ικανοποίηση Λευκωσίας για την ετοιμότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης να συμμετάσχει στη διάσκεψη της Γενεύης για το Κυπριακό στις 12 Ιανουαρίου. Η Ευρωπαική Ένωση είναι έτοιμη να διαδραματίσει το ρόλο που της αναλογεί, έγραψε στο τουήτερ του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αμέσως μετά την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλωντ Γιούγκερ ο οποίος επανέλαβε την ετοιμότητά του να παραστεί στην πολυμερή διάσκεψη.
Newsroom K
16/12/2016

90'' Άρωμα Κυπριακού στις Βρυξέλλες

Ημέρα Κυπριακού η σημερινή στις Βρυξέλλες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ενημερώνει τη Σύνοδο Κορυφής καθώς και άλλους κορυφαίους αξιωματούχους της Ε.Ε. ενόψει και του ραντεβού της Γενεύης. Νίκος Αναστασιάδης και Αλέξης Τσίπρας για πάνω από τρεις ώρες συζήτησαν διεξοδικά τις τελευταίες εξελίξεις και καθόρισαν το πλαίσιο εντός του οποίου θα κινηθούν στη διάσκεψη.
Newsroom K
15/12/2016

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγνοούνται 12 αξιωματικοί σε Τουρκία και κατεχόμενα

Οι πρώτες πληροφορίες της «Κ» αναφέρουν ότι σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις του Εισαγγελέα για Παραβιάσεις του Τουρκικού Συντάγματος, Μουσταφά Γκιοκτσέ, διάφορες μονάδες του τουρκικού στρατού στα Κατεχόμενα -οι ηγεσίες τους- άλλαξαν στρατόπεδο και υποστήριξαν τους πραξικοπηματίες. Οι έρευνες των τουρκικών διωκτικών αρχών για τα Κατεχόμενα σχετίζονται με το νέο κύμα εκκαθάρισης στο ΝΑΤΟ. Έρχονται στα πλαίσια των εκκαθαρίσεων στον τουρκικό στρατό, σε μονάδες και παράγοντες που υπηρετούν στο εξωτερικό.
Του Νίκου Στέλγια
16/01/2017

Κασουλίδης: Οι δυο ηγέτες επιδεικνύουν βούληση για λύση

Σε ενημέρωση για την εξέλιξη των συζητήσεων και την ίδια τη διαδικασία της Γενεύης προχώρησε σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Ιωάννης Κασουλίδης, κατά τη διάρκεια της Συνόδου των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στις Βρυξέλλες.
Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ
16/01/2017

90'' of Europe: Εξαντλούνται τα κονδύλια για το προσφυγικό στην Ελλάδα

Αυτή την εβδομάδα τρεις κοινοβουλευτικές επιτροπές αξιολογούν την καταλληλότητα του επιτρόπου Γκίντερ Έτινγκερ, για το νέο χαρτοφυλάκιο που καλείται να αναλάβει. Τη Δευτέρα οι ευρωβουλευτές θέτουν τις ερωτήσεις τους στον νέο επίτροπο για να αξιολογήσουν την καταλληλότητά του. Ο Γκίντερ Έτινγκερ, ανέλαβε νέες αρμοδιότητες ως επίτροπος Προϋπολογισμού και Ανθρώπινου Δυναμικού, μετά την παραίτηση της Κρισταλίνας Γκεοργκίεβα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Newsroom K
16/01/2017
NEWS ROOM
Αυτόνομο όχημα της Airbus θα πετά πάνω από το μποτιλιάρισμα | 18:57
Το ΔΝΤ βλέπει τον Τραμπ ως κίνδυνο για την παγκόσμια οικονομία | 18:44
Λαζάνια με κιμά κοτόπουλου και ελαφριά κρούστα τυριού | 18:37
«To φιλί της Γυναίκας Αράχνης» | 18:25
Με απώλειες έκλεισε το ΧΑΚ | 18:13
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
Viewed
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κύπρος
Πολιτική
Αθλητισμός
Οικονομική
Ελλάδα
Κόσμος
GoodLife
Πολιτισμός
Περιβάλλον
Υγεία
Media
Αγγελίες
Geek
Προσφορές
ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Απόψεις
Αφιερώματα
ΕΡΓΑΛΕΙΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Αναζήτηση
e-kathimerini
Έντυπη Έκδοση
mobile
iPnone
Tablet
Kathimerini on facebook
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Επικοινωνία
Διαφήμιση
Ταυτότητα
SPPMEDIA NETWORK
Ελληνική Έκδοση
24news.com.cy
4troxoi.24man.com.cy
24sports.com.cy
madtv.com.cy
livingetc.com.cy
mydeejay.com.cy
SPPMEDIA ACCOUNT
Login
Register
©2011 Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ All rigths reserved.
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΚΔΟΣΗ ΚΥΠΡΟΥ ΛΤΔ
ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΛΤΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΑΕ
Design & Development by BDigital
Powered by Webstudio